Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Oké lesz így ez a pc vagy...

Oké lesz így ez a pc vagy változtassak rajta miellőt megrendelném?

Figyelt kérdés

Ugye hamarosan itt a suli és lehetséges,hogy megint online oktatás lesz bár ez még nem biztos de ha az lesz szeretnek 300ebol 1 modernnek mondható pct mivel az elöző tanévet egy nagyon gyenge laptoppal szenvedtem vegig.

Ami fontos, hogy menjenek rajta mai jatekok is (nem baj ha csak lowon megy 30fps el nekem mar az is ok)

A pcxbol eddig ezeket az alkatreszeket vallogattam ossze

[link]

Ez így oké lesz vagy még modositsak valamit?

2021. aug. 29. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Ez így sajnos a legszerencsétlenebb szitu amibe kerülhetsz, jobb lenne megfordítani.

Az IGP-s 10500 az pont egy 20-assal drágább, mint az IGP nélküli 10400F és 47 000-ret a i3-10105F-nél.

Ha összerakod a géped 10500-zal akkor 75 marad kártyára, amiből jobb esetben egy 1060 jön ki. Ha előbb videókártyát veszel akkor utólag még mindig tudsz köré gépet építeni, mert i5-öt vagy i3-at bármikor tudsz rendelni, ezek mindig vannak készleten. Ha esetleg egy i3-ra jut most csak az sem gáz, mert bármikor tudod a későbbiekben cserélni...

Tegnap jött ki a HU egyik új tesztje, ahol bár tök mást vizsgáltak de az eredménye itt is lényeges:

[link]

RX6900XT mellett sem lesz lényegesen jobb játékélményed egy 10600K-val vagy 10700K-val, mint egy i3-10105F-fel. Mivel te esetedben csak a durván fél millióval olcsóbb használt kártyák elérhetők, így a processzorod teljesítménye messze nem lesz annyira mérvadó, mint a tesztben, Ebből a keretből sokkal jobban járnál egy 125 000 körüli használt videókártyával és egy olcsóbb proci+lap párossal, mint egy igp-s i5-tel.

2021. aug. 29. 18:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszi valaszt akkor megprobalom ellob beszerzni a vgat
2021. aug. 29. 19:03
 13/14 A kérdező kommentje:
De akkor most pontosan mennyit is szanjak ra es milyen tipus legyen?
2021. aug. 29. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
84%

Őszinte leszek én lusta vagyok kiszámolni, de ha már úgy is ott a PCX kosara..

csinálj egy listát, hogy mi az ami minden esetben kell, ami fix: ház, táp,SSD,RAM stb. Ezt veheted Fixnek és levonod a 300 000-ből, ezzel megkapod mennyit tudsz elverni procira,lapra és videókártyára.

Veszed egy olcsó ( akár az ajánlott ) lap és a 10105F árát ez lesz az A lehetőség

A B lehetőség meg az ajánlott lap + i5 ára. Kivonod a korábban kapottból és meglátod mennyi pénzed marad videókártyára. :)

2021. aug. 29. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!