Mit változtassak a PC-n?
Sziasztok. Első sorban leszögezném, tudom, hogy a gép nem egy mai darab,és hogy sokan ki hajítanák az ablakon, én ezt évekkel ezelőtt vettem HASZNÁLTAN (Egyébként mai napig teljesen jól működik, egy forintot nem kellett rá költenem), de jelenleg a pénztárcám nem engedi, hogy le cseréljem, de pár apróbb módosításra volna pénzem, le is írnám mire gondolok.
A gépben egy régi Socket FM1-es alaplap zörög, rajta egy 1 magos 4.7Ghz processzorral, ami 2 szálon fut. Nézegettem, itthon nem igazán lehet kapni ehhez már processzort, kivéve egyet:AMD A4 3400 (2x2.7Ghz), ezt venném meg bele.
A videókártya: Ati Radeon 6670 HD 1GB
Memória: (Márkát nem tudom) 4GB DDR3(MHz nem tudom), ehhez vennék még +4 GB memóriát
Nem kell nagyra gondolni, meló után 1-1 órát szoktam játszani, a League of Legends közepes beállításoknál 1360x768-as felbontás mellett stabil 60-80 fps-el fut.
Az volna a kérdés, hogy ha meg venném a + memóriát és a másik processzort, akkor a CSGO és a Fortnite el futna-e alacsony beállításokon fix 60FPS-el? Vagy ezt a konfigot felesleges már mókolgatni, inkább majd valamikor ha a pénztárcám engedi vegyek majd másik gépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!