Tervezek épiteni egy ujabb gépet szerintetek jó config vagy változtassak rajta valamit?
Figyelt kérdés
Alaplap:ASUS PRIME H310M-K
Processzor:INTEL Core i5-9400F 2.90GHz
Proci hütő: Noctua NH-L9I
Videókártya:MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC
Táp:COOLERMASTER Elite V3 600W
Memória:HyperX 8GB FURY DDR4 2400MHz
Gépház:ZALMAN Z3 PLUS
HDD:WD Blue 1TB 3.5" 7200rpm 64MB
2019. jún. 4. 21:36
2/6 anonim válasza:
"Táp:COOLERMASTER Elite V3 600W"
Ekkora táp teljesen felesleges. Pláne hogy nem 80% feletti a hatásfoka.
A fő fogyasztók:
* Intel Core i5-9400F: 65 W TDP ( [link] )
* MSI Radeon RX 570: 150 W ( [link] illetve [link] )
ez összesen 215 W. Mindennel együtt 265 - 315 W. Egy 400-450 W-os táp elegendő hozzá (mind a videokártya, mind a GPU gyártója akkorát javasol).
Mondjuk legalább egy ilyet:
3/6 A kérdező kommentje:
Miért jobb a dual channeles ram?
2019. jún. 4. 22:25
4/6 anonim válasza:
Gyorsabb - itt egy összehasonlítás:
6/6 MGéza válasza:
Fogadd meg a tápegység tanácsot, de én inkább Antec Neo Eco 450-550M-et vennék. Sytem power eléggé belépő szint. Ram legyen 2666Mz, annyi azt alapértelmezés ennél a procinál. Hűtőegység teljesen fölösleges ekkora, batár és drága de legalább "márkás". Sokat elvisz, másra is költhetnéd. Én egy Alpenföhn Ben nevisnél nagyobbat nem vennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!