Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Oké lesz így ez a pc vagy...

Oké lesz így ez a pc vagy változtassak rajta miellőt megrendelném?

Figyelt kérdés

Ugye hamarosan itt a suli és lehetséges,hogy megint online oktatás lesz bár ez még nem biztos de ha az lesz szeretnek 300ebol 1 modernnek mondható pct mivel az elöző tanévet egy nagyon gyenge laptoppal szenvedtem vegig.

Ami fontos, hogy menjenek rajta mai jatekok is (nem baj ha csak lowon megy 30fps el nekem mar az is ok)

A pcxbol eddig ezeket az alkatreszeket vallogattam ossze

[link]

Ez így oké lesz vagy még modositsak valamit?

2021. aug. 29. 15:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha bevállalod a használt de még garis kártyákat akkor ennyiért ( +/- egy kicsi ) 1660-at és 1070-et is tudsz venni a hardveraprón.
2021. aug. 29. 16:15
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

Változtatnék pár dolgot:

Táp, gondolom a jövőben akarsz fejleszteni legalább gput, így ez jobb választás ilyen szempontból: [link]

Proci, i3 nem éri meg mikor kaphatsz érte i5-t: [link]

Procihűtő. Csendesebb, kevesebb hőt termel majd a proci: [link]

Alaplapot 4 ram slotosra. Lehet később ezt is fejleszteni akarod és jól jön az extra hely: [link]

Sdd-ből pedig 2,5" satat ha nem kell a gyors, felesleges m.2-eset venni ami nem nvme. Ha nvme m.2 kell akkor inkább ezt ajánlom: [link]

Ez így többe jön ki mint 300k, ha a vidikarit is onnan veszed. Hardveraprón akár 40k-val is olcsóbban lehet kapni ezt a kártyát, akár garanciával is. Ezért szintén ez a javaslatom és bőven benne van a keretben.

2021. aug. 29. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát én a videokártyát mindenképp használtan venném,

ennek a felét se érné a 1650 ha régi árakat tekintjük.

Az árából használtan kapnál 1070 -et, ami kétszer erősebb kártya.

Ezt leszámítva, egy SSD-t mindenképp belepréselnék én, 10 körül vagy alatt már kapsz 256GB-osat, ma már szinte kötelező, egy gépbe.

2021. aug. 29. 16:17
 4/14 A kérdező kommentje:
3. Használt piacot inkabb paszolnam mivel nem ertek hozza
2021. aug. 29. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Ugyanazt kapod, mint a boltból, csak kicsit porosabban és kevesebb garanciával..
2021. aug. 29. 16:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Oke de ha tönkremegy itt is ugyanaz a folyamat a garancia ervenyesitesere vagy 1 kicsit maskepp ugye nem en voltam az elso vasarlo...
2021. aug. 29. 17:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Garancia termékre szól, nem ember nevére.
2021. aug. 29. 17:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
1650 egy kicsit gyenge már, használtan mehet egy erősebb
2021. aug. 29. 17:19
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel jobban járnál.

[link]

[link]

2021. aug. 29. 17:31
 10/14 A kérdező kommentje:

Na akkor a kommenteket vegigolvasva a tapot és az alaplapot kicserelem javasolt valtoztokra,és a procit egy i5 10500ra (amíg nincs vga addig is kell h kepet adjon ha online tanítas lenne...)

Ez így kb 225 e összeszerelesel együtt ha jól szamolom tehat marad 75 1 vgara amit megprobalok akkor hasznaltanbeszerezni ha úgy most megerosebb

Ennyiert milyen vgat tudok majd vasarolni?(par linknek is tudnek orulni a javasolt kartyarol hirdetes formajaban)

2021. aug. 29. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!