Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől függ az, hogy egy...

Mitől függ az, hogy egy érintőképernyőn lehet-e 2 ujjal nagyítani vagy nem?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 17:36
 1/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
66%
Az érintőpanelnek tudnia kell kezelni több ujjat (legalább kettőt), és a futó szoftvernek tudnia kell kezelni a kétujjas érintést nagyításként.
2021. aug. 24. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen panelek tudják ezt és milyenek nem? Szóval ha azt tapasztalom egy képernyőn, hogy nem működik a dolog, akkor honnan tudhatom, hogy csak valami szoftver kéne hozzá, vagy ettől a bizonyos paneltől ne is reméljek ilyet?
2021. aug. 24. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Van egy nyolc éves tabletem (Samsung Galaxy Tab A), azon két ujjal lehet nagyítani, de ilyen a telefonomon is. Érdekes módon ezt csak a Samsungnál láttam, a párom Huawei telefonján nem működik.
2021. okt. 7. 23:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Érintőképernyős laptoppal kapcsolatban kérdeztem.
2021. dec. 28. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni, egyszerűen Youtube videókat kell megnézned működés közben, másként nem tudod. Az, hogy ki lesz írva hogy 10 ujjas érintőképernyős, attól még nem biztos hogy nagyítani is fog.
2022. jún. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!