Mit lehet kezdeni a tekercs nyafogással?
A ház oldala le van véve? Hogy hallod a halk cicergést?
2021. aug. 21. 13:38
2/10 A kérdező kommentje:
Változó a cicergés alapjáraton nincs ugye semmi de fura néha bekapcsol a ventilátor a kártyán és akkor hallani halk cicergést azt mondták rakjak fel új windowst mert valami a háttérben terhelegti a kártyát mások meg azt mondták lehet amd driver ventilátor bug.Na mindegy szóval mikor így xy időnként bekapcsol a kártya akkor van halk cicergés játék alatt már jóval hangosabb idegesítőbb a cicergés.Na most azt mondták seasonic tápoknál sokaknak előjött hiába minőségi próbáljak ki más márkát mert más márkával volt,hogy mérséklődött vagy akár meg is szűnt.És ugye ha csend van a szobába fent van levegőnyílás a házon meg ventilátor ott is ki tud jönni a cicergés hang és kicsit idegesítő.Ezelőtt 3 nvidia kártya is járt a gépemben de ott nem volt ilyen igaz azok még a seasonic g-450 tápról mentek.Szóval nem tudom táp próba más márkára de ugyan így jó minúségűre vagy kártya csere másikra vagy 3060Ti-re vagy majd talán megszokom... Még elsőre nem is lenne nagy baj ha pl csendes szobában a néha felpörgő ventilátoroknál nem lenne az a halk hallható cicergés.Nvidiánál idle módban azt se vettem észre van kártya a gépben.
Ki kellene próbálni a powercolor 6700xt red devilt egy erősebb táppal.
2021. aug. 21. 16:50
4/10 A kérdező kommentje:
Mert gondolod nem elég a 650watt?
5/10 A kérdező kommentje:
seasonic táp helyett még esetleg ezt nézegettem
[link] Ennyiért inkább Seasonic 750W 80+ Gold Focus GX venném 10 év garival.
[link]
2021. aug. 21. 18:26
7/10 A kérdező kommentje:
6/
Értelek én de nekem most pl seasonic focus gx-650 gold táp van és azt a tippet kaptam,hogy más márkával lehetséges cicergés csökkenés. Valaki mondta pár seasonicot kipróbált de a cicergéy nem szűnt de más belsős táppal jobb lett.
8/10 A kérdező kommentje:
6/
Amúgy amit linkeltem táp is 10 év garancia és platinum minősítés
Nekem is Seasonic tápom van és volt, soha semmi baj nem volt vele.
Most Seasonic 850W G12 GC ATX gaming 80+ Gold van és tökéletes, igaz csak egy RTX 2070 van mellette de majd ha normalizálódnak a vga árak akkor egy GeForce RTX 3090 lesz mellette.
Innen vettem.
[link]
2021. aug. 22. 09:25
10/10 A kérdező kommentje:
9/
Nem is mondtam,hogy szar csak kipróbálok most másik minőségit hátha tényleg segít valamennyit. Amúgy a seasonic kicsit drágább minden más jó minőségű táptól mert a névre is fizetsz kicsit. A bevachip megadta a 60bó garit?
Kapcsolódó kérdések: