Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vásároltam egy videókártyát a...

Vásároltam egy videókártyát a csávó akitől vettem azt mondta hogy teljesen jól működik és videót is küldőt róla tegnap megjött a gép amibe bele szerettem volna tenni a kártyát és nem működik ilyenkor mik a teendők lehet feljelentést tenni vagy nem?

Figyelt kérdés
Videókártya nem működik pedig a úgy árulta hogy működőképes meg a videón is működött

2021. aug. 17. 12:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
És gépbe amit rendeltem egy másik kártya ment rendesen.
2021. aug. 17. 16:09
 12/24 A kérdező kommentje:
A táp is egy 600W a márkáját nem tudom pontosan.
2021. aug. 17. 16:12
 13/24 anonim ***** válasza:
600W igazából lehet egy szutyok akyga is, szóval gond lehet az is. Másik meg használt kártyáról beszélünk, nem vállat rá garit, akkor mire fel a feljelentés ? Pláne úgy hogy lehet hogy szállítás közben sérült meg, ilyenkor a legjobb amit tehetsz hogy vissza viszed a karit tesztelitek nála is, ha nem megy, akkor lehet kompromisszumot kötni hogy vissza kéred a vétel ár felét vagy mit tudom én főleg ha nálad ment tönkre akkor örülhetsz ha ebbe is bele megy a csávó. Ráadásul mivel videót is küldött róla működésközben így sanszos hogy nálad vagy szállításközben történt a valami ha csak nincs még egy ilyen kártyája bár felesleges ennyire túl gondolni.
2021. aug. 17. 18:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag szerintem itt kútba esel, mert bizonyítani kellene valahogy, ha átvert, amennyiben tényleg átvert.

Amúgy akármilyen tré a tápegység, szerintem képet legalább kellene adnia a kártyának, meg talán 1-2 játékot is elindítania.

Nekem is volt olyan, hogy a szerelő Codegen tápot tett a gépbe, de a kártya alapjáraton működött, kicsit játszani is lehetett aztán fél-egy óra játék után kifagyott a játék. Bár az csak egy HD 7770 volt, egy kis kártya.

2021. aug. 17. 19:45
 15/24 qkker1 ***** válasza:
Még mindig nem írtad le, hogy milyen kártya!
2021. aug. 17. 19:59
 16/24 anonim ***** válasza:

#15 te vak vagy ?!?!?!? írta a kérdező hogy

"Gigabyte R9 270x 4gb 256 bit"

2021. aug. 17. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:

Én viszont - úgy tűnik - vaksi vagyok, mert nem látom a kompatibilítási listában [link] a Gigabyte GV-R927XOC-4GD kártyát.

De nézzetek rá ti is: [link] hátha több szem többet lát.

2021. aug. 17. 21:08
 18/24 anonim ***** válasza:

A lista szerint egy 6900XT is megy a deszkában szóval én nem hiszem hogy az lenne a ludas, valahogy nehezemre esne elhinni egy mai csúcskártyával simán kompatibilis de egy 7 éves r9 270X-el meg nem és ez nem is így működik(a pci-e x16-os foglalat oda vissza kompatibilis a kártyákkal) pl nekem se szerepel a kompatibilitási listán a 1060 még is gond nélkül megy a lapban.

Én azt mondom kérdező hogy próbáld ki mondjuk egy olyan haverod gépében akinek tuti minden adott hogy mennyen a kari pl: jó minőségű táp, és bele tudja rakni normálisan azt a szegény karit vagy vidd be egy számtech szervizbe és ott letesztelik neked nevetségesen kevés pénzért (talán ez lenne a legtisztább).

2021. aug. 17. 22:44
 19/24 A kérdező kommentje:
Elvittem szerelőhöz megnézettni és azt mondta hogy megfőtt a kártya nálam 3 órát volt a gépbe és kb 10 percet jatszottam rajta a ventilátorok rendesen működtek a kártyán meg minden és a hőfoka játék közben 55-60 fok volt nálam.
2021. aug. 18. 13:54
 20/24 A kérdező kommentje:
És a szerelő is kipróbálta ottani gépeken
2021. aug. 18. 13:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!