Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vásároltam egy videókártyát a...

Vásároltam egy videókártyát a csávó akitől vettem azt mondta hogy teljesen jól működik és videót is küldőt róla tegnap megjött a gép amibe bele szerettem volna tenni a kártyát és nem működik ilyenkor mik a teendők lehet feljelentést tenni vagy nem?

Figyelt kérdés
Videókártya nem működik pedig a úgy árulta hogy működőképes meg a videón is működött

2021. aug. 17. 12:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Gép adatai? Alaplap, vga kártya típusa? Kompatibilítás?
2021. aug. 17. 12:21
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
Másik gépben is kipróbáltad?
2021. aug. 17. 12:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Első körben tanuld meg használni az írásjeleket!

Aztán pedig elevenítsd fel, hogy megállapodtatok-e bárminemű garanciáról! Ha igen, akkro visszaviszed, és élsz a garanciavállalás adta lehetőséggel. Ha nem, akkor sajnos ez benne van a pakliban. Írhatsz neki normális hangvételben, hogy ez történt, hajlandó-e visszaadni a pénzedet, de jogilag erre ő nem kötelezhető. Akkor lenne rá köteles, ha volt valamilyen ismert hibája a kártyának, és úgy adta el működőként. De ez esetben ezt bizonyítani kell. Ugyanis semmi nem bizonyítja azt, hogy nem nálad romlott el a kártya.

Sőt, az is lehet, hogy működik, csak a géped inkompatibilis vele.

2021. aug. 17. 12:43
 4/24 Morzsi007 ***** válasza:
100%

“tegnap megjött a gép amibe bele szerettem volna tenni a kártyát és nem működik ilyenkor mik a teendők“

A gép működik, ami megjött?

Valamit rosszul csináltál, ellenörizz mindent újra. Táp csatit rádugtad?

Nem kell egyből arra gondolni, hogy átvertek. Nézd meg másik gépbe vagy a gépet másik VgA-val. Mennyi pénzt fizettél, hogy feljelentést akarsz tenni?

2021. aug. 17. 13:23
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem badzták át, csak balfassz és nem tudja rendesen beletenni a kártyát. Ha ki is van nyírva, azt is max a kérdező csinálta.
2021. aug. 17. 14:06
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
#5 ezen gondolkodtam én is, hogy sztem csak rosszul rakta be...
2021. aug. 17. 15:36
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kártya ez egyáltalán? Kell neki külön táp? Ha igen, rádugtad?
2021. aug. 17. 15:48
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem nyírtam ki a kártyát jól tettem bele és volt rajta egy 2x 6 pines csatlakozó abba is bedugtam, próbáltam másik gépbe és teljesen le szűkítettem a hibát, próbáltam másik kártyával és az működött meg mint ahogy írtam addig nem is használtam a kártyát mert nem volt gépem csak egy laptopom.
2021. aug. 17. 16:05
 9/24 A kérdező kommentje:

A gép adatai amúgy:

I5 4460

8 GB ddr 3 ram

Gigabyte R9 270x 4gb 256 bit

Alaplap pedig egy ASUSTeK Computer H81M-R 1150-es

2021. aug. 17. 16:07
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

OK, akkor még mindig játszhat a kompatibilítás.

Gép és kártya adatai?

2021. aug. 17. 16:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!