Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nézegetek tápegységeket ezt...

Nézegetek tápegységeket ezt érdemes lehet megvásárolni?

Figyelt kérdés

Nekem egy seasonic G-450 450wattos tápegységem van gold minősítésű ami elméletileg 90%-os hatékonyságú.De most tervezek egy 6700XT kártyát venni és úgy gondolom ez a táp már kevés lesz hozzá,kinéztem egy ilyen tápot eVGA BQ Tápegység, 650W, 80+ Bronz csak ez ahogy nézem 85%-os hatékonyságú meg bronz minősítésű ami kettővbel a gold alatt van.Na meg nem ismerem a márkát az EVGA is lehet olyan jó m int a Seasonic?És mennyivel fogyaszthatna majd többet a bronz minősítés végett?Meg olyat is hallottam,hogy nem mind ajánlott EVGA tápokból.

Amúgy a gépemben még van 4 ventilátor,egy 240gb m.2 ssd,egy 1terrás hdd,egy ryzen 7 3700X proci,32gb ram meg ugye lenne a 6700XT

2021. aug. 8. 15:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

8/

Én ezt néztem még de az emag-nál csak 12 hó garanciát adnak máshol meg drágább de ott 5 évet viszont tudom a gyári 10 év de az emagnál miért csak ennyit adnak rá?

[link]

2021. aug. 8. 16:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Biztosan nem lesz szűkös és levezettem hogy miért.

Más a forgalmazó valószínűleg.

Focus Plus helyett meg inkább ezt(Focus Plus-nál azért volt panasz RX-eknél):

[link]

10 év garancia.

2021. aug. 8. 16:40
 13/16 A kérdező kommentje:

12/

és ez pl ez nem pluszos [link]

2021. aug. 8. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodsz Seasonic-hoz?

Felesleges amikor az RMX2018 és a Leadex III magasan alázza a mezőnyt és messze jobbak mint a GX-es Seasonic vagy bármelyik szinte úgy 100 ezerig.

Bár eleve azt sem értem hogy ha szépen levezettem hogy maradhat, miért ilyen sürgős a csere?

Pénzkidobás, extra tulajdonságot egyik sem fog nyújtani...

Ha moduláris táp kell minden áron és nem akar az ember sokat költeni még ott a Pure Power 11 CM is.

De a GX-nek, sem másik Seasonic-nak nincs nagyon létjogosultsága a piacnak.(sőt most nem is ugrik be olyan ami egyáltalán megéri az árát, már rég nincs olyan, kb. FSP szinten vannak a piacon ők is)

2021. aug. 8. 16:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Azért mert leginkább a seasonicot ismerem és tudom,hogy jó. Az enyém is bevált sok más márkát meg nem ismerek de tudom sok rossz minőségű van a piacon és nagyon 35EFt felé sem akarok menni sőt most a 30EFt is visítós.
2021. aug. 8. 17:08
 16/16 A kérdező kommentje:

14/

Jó rajtad kívül csak egy ember mondta,hogy kevés amúgy igen ha nem lenne muszáj nem cserélni nem szeretném. Na meg nem játszok 24 órát sem naponta.

2021. aug. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!