Nézegetek tápegységeket ezt érdemes lehet megvásárolni?
Nekem egy seasonic G-450 450wattos tápegységem van gold minősítésű ami elméletileg 90%-os hatékonyságú.De most tervezek egy 6700XT kártyát venni és úgy gondolom ez a táp már kevés lesz hozzá,kinéztem egy ilyen tápot eVGA BQ Tápegység, 650W, 80+ Bronz csak ez ahogy nézem 85%-os hatékonyságú meg bronz minősítésű ami kettővbel a gold alatt van.Na meg nem ismerem a márkát az EVGA is lehet olyan jó m int a Seasonic?És mennyivel fogyaszthatna majd többet a bronz minősítés végett?Meg olyat is hallottam,hogy nem mind ajánlott EVGA tápokból.
Amúgy a gépemben még van 4 ventilátor,egy 240gb m.2 ssd,egy 1terrás hdd,egy ryzen 7 3700X proci,32gb ram meg ugye lenne a 6700XT
8/
Én ezt néztem még de az emag-nál csak 12 hó garanciát adnak máshol meg drágább de ott 5 évet viszont tudom a gyári 10 év de az emagnál miért csak ennyit adnak rá?
Biztosan nem lesz szűkös és levezettem hogy miért.
Más a forgalmazó valószínűleg.
Focus Plus helyett meg inkább ezt(Focus Plus-nál azért volt panasz RX-eknél):
10 év garancia.
Miért ragaszkodsz Seasonic-hoz?
Felesleges amikor az RMX2018 és a Leadex III magasan alázza a mezőnyt és messze jobbak mint a GX-es Seasonic vagy bármelyik szinte úgy 100 ezerig.
Bár eleve azt sem értem hogy ha szépen levezettem hogy maradhat, miért ilyen sürgős a csere?
Pénzkidobás, extra tulajdonságot egyik sem fog nyújtani...
Ha moduláris táp kell minden áron és nem akar az ember sokat költeni még ott a Pure Power 11 CM is.
De a GX-nek, sem másik Seasonic-nak nincs nagyon létjogosultsága a piacnak.(sőt most nem is ugrik be olyan ami egyáltalán megéri az árát, már rég nincs olyan, kb. FSP szinten vannak a piacon ők is)
14/
Jó rajtad kívül csak egy ember mondta,hogy kevés amúgy igen ha nem lenne muszáj nem cserélni nem szeretném. Na meg nem játszok 24 órát sem naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!