Eaton vagy FSP szünetmentes tápegységet érdemes megvenni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Jelenleg egy CyberPower BU650 szünetmentesem van, viszont ez nagyon melegszik, bármellettte teszi a dolgát amennyiben szükséges. A melegedés miatt tervezem a cserét a fent említett 2 márka között gondolkozom. Kinek mi a tapasztalata ezekről?2020. febr. 23. 18:51
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyire melegszik, minimális melegedéssel nincs gond, amiatt nem érdemes cserélni.
Nekem az eaton márka szimpatikusabb, de az FSP is teljesen korrekt és megbízható. De bármelyiket is választod, valószínűleg hamarabb fog az akku tönkre menni mint maga a szünetmentes. Mivel szabvány akku van ezekbe, ezért viszonylag olcsón lehet hozzá később cseredarabot venni
2/3 A kérdező kommentje:
kb 40-50 fok amit érzek rajta.
2020. febr. 23. 19:21
3/3 anonim válasza:
FSP t használok évek óta, gond nem volt vele. Szerintem az egyik legmegbízhatóbb márka szünetmentes/ rendes tápegységben is. FSP vel nem tudsz melléfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!