Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire használhatnék ki egy...

Mire használhatnék ki egy erős gépet?

Figyelt kérdés

Nem én vettem, hanem a szüleim leptek meg vele, szülinapom alkalmából. 32 GB RAM, 2-szer 1TB SSD + 4TB HDD, I9 10. Generáció(a pontos számot most nem tudom, nem vagyok gép közelben, telefonról írok). Nem gamer, nincs benne dedikált videókártya, csak az i9 integráltja.

Mit kezdhetnék vele?

17L

2021. aug. 4. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Legalább nem kell 4 év múlva másikat venni, mert lassú."

Nekem idén lesz 7 éves vétel a szgépem, ami már akkor is inkább alsóközép-alsó kategóriás volt, a mai napig megbízható netezős, meg hobbigép, nyilván játszani nem nagyon szoktam rajta. De minden másra pöpec. 7 év alatt annyit költöttem rá hogy vettem bele +4GB ramot. :D Az előtte lévő pc-m 9 évig használtam, az egy videókártyát meg talán két tápot evett meg, plusz vettem bele 512 ramot (hogy meg legyen az 1GB :D)

2021. aug. 4. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

14 napon belül a bolt visszaveszi.

Attól függ,kell egy gaming célra egy gép vagy csak sima netezős gép kellene?!

2021. aug. 4. 16:10
 13/14 A kérdező kommentje:
A bolt már nem veszi vissza, mert még a tavasszal vették, amikor le volt árazva ez a típus.
2021. aug. 4. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Veszel bele egy videókártyát és elkezdesz játszani ami streamelsz a neten.. vagy csinálsz egy saját youtube csatornát és a videóvágáshoz jó lesz az i9.

Esetleg kitámasztod vele az ajtót, de ha elég erős vagy akkor dibálhatod a macska után is :D

2021. aug. 4. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!