Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire használhatnék ki egy...

Mire használhatnék ki egy erős gépet?

Figyelt kérdés

Nem én vettem, hanem a szüleim leptek meg vele, szülinapom alkalmából. 32 GB RAM, 2-szer 1TB SSD + 4TB HDD, I9 10. Generáció(a pontos számot most nem tudom, nem vagyok gép közelben, telefonról írok). Nem gamer, nincs benne dedikált videókártya, csak az i9 integráltja.

Mit kezdhetnék vele?

17L

2021. aug. 4. 09:39
1 2
 1/14 P.O.C. ***** válasza:
100%
Eladod és olyan dolgokat veszel, amit ki is tudsz használni.
2021. aug. 4. 09:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha még össze spórolod a penzed 1 erossebb vgara jatekra kiváló lesz:)
2021. aug. 4. 09:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy furán hangzik, pláne úgy, hogy 17 éves vagyok, és lány, de a zsebpénzemből vettem már egy Xbox series s konzolt, amit nagyon szeretek.
2021. aug. 4. 10:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg kb add el, és költsd az árát arra amire kell. Bár ajándékot meg nem illik eladni. Ennyire bika gép játékon kívül max pforesszionális munkához kell, szóval ha egyik sincs a pakliba, akkor nem igazán tudod kihasználni.
2021. aug. 4. 10:05
 5/14 P.O.C. ***** válasza:
100%

Hát akkor meg vegyél videokártyát. Ha szeretsz játszani, akkor PC -n hatványozottan igaz lesz, sokkal jobb, el is fejelted konzolt egy életre.

Bár most az egekbe vannak a videokártyák árai, de még az is segíthet, ha eladod a i9 -et is kisebbre cserléd. Játékra bőven elég egy i5 (új generációs persze.) RAM -ból is elég 16 GB szerintem.

2021. aug. 4. 10:08
 6/14 anonim válasza:
100%

Akkor 2 választási lehetőséged van:

Vagy eladod a gépet és veszel egy olyat amilyenre szükséged lehet/laptopot.

Vagy egyszerűen eladod az Xbox-ot és veszel a gépbe egy jó videókártyát, aztán egy pár évig nem kell aggódnod, hogy elfut-e a legújabb játék ezen a configon.

De a helyedben mindkettőt megtartanám, és amikor lesz elég pénzed, akkor lesz egy kiváló konzolod és egy elég erős PC-d.

2021. aug. 4. 10:09
 7/14 Morzsi007 ***** válasza:
40%
Megvásárolnám baráti áron. :-)
2021. aug. 4. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked jó a konzol játékra, akkor szeri tem is add el.
2021. aug. 4. 13:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem**
2021. aug. 4. 13:02
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, meg lehet ezt is közelíteni más szemszögből. Gondolom valamilyen brand gépről van szó, ezek elég strapabíróak. Sima netezős gépnek bár talán feleslegesnek tűnhet, de szerintem nem az, mert ha nincsenek nagy igényeid, akkor elég sokáig ki fog tartani. Legalább nem kell 4 év múlva másikat venni, mert lassú.
2021. aug. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!