Dell optiplex 755 kompatk házas irodai gépbe belefér egy gt1030 as low profile kártya? 8giga rammal, egy erős 2 magos procival ssd vel használható lenne san andreas, nfs carbon es hasonlo játékokhoz? cs go?
A legmagasabb prockó ami belemegy az E8500. Tudom, volt ilyenem.
2 ezerért lőjj bele egy Q6600-at. És 4x2gb 800Mhz ramot. Akkor "tök jó"
SFF gép?
A delta tápja az kifejezetten f0s. Még passzív PFC-s. Simán betérdel.
Én HD6570-nel toltam. Ahhoz képest egy GT1030 fényév ugrás.
Azokhoz igen.
Találhatsz más olcsóbb, de némileg régebbi kártyát is low profilosat. AMD az újabbak közül RX 550/560-at is csinált low profilost ami erősebb, kb ugyanannyiba kerül viszont.
Ami erősen korlátozó tényező és mégis inkább a 2 magos+GT 1030 felé terelhet az az, hogy a tápegység 12V ága 17A leadására képes csak. Egyébként a gyári spec szerint Q 6600/6700 is mehetne bele, de sajna az SFF verziónak sokkal kisebb a 12V ág teljesítménye mint a midi tower változatnak.
Amikor nekem volt én is belefutottam az ágak limitjébe. De egy gt1030/RX550 combonak mennie kell egy QX6600-nal.
Csak arra figyelj, hogy a hűtő is egy slotos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!