Melyik GT710-es low profile videokártya a legjobb?
Előre jelzem, tudom, hogy iszonyat gagyi videokártyáról van szó, de nem is 2010+ játékokra kell, csak amolyan ideiglenes megoldás egy olyan gépbe, amibe 240 wattos tápegység szorult (nem lehet cserélni a tápot sajna, speckó hp táp) :)
Szóval:
1. MSI GT710 1GB GDDR3 GT710 1GD3H LP videokártya (memória sávszél: 64 bit) - 10302 Ft
2. Gigabyte GT710 1GB DDR3 GV-N710SL-1GL videokártya (memória sávszél: 64 bit) - 11 914 Ft
3. Asus GT710 1GB GDDR5 32 bit - 12 219 Ft
Meg ezeken kivül is van egy rahedli gt710 változat még 13 ft alatt. Melyik lenne a legjobb a bénák közül? Melyik számít jobban? Sávszélesség vagy memória típus? GDDR5 32 bites, vagy GDDR3 64 bites a jobb? Köszi!
MSI vagy Gigabyte.
Szerintem MSI-t vedd, inkább az olcsóbbat, lényeges különbség úgysem lesz.
Amúgy a 710 pont a top 2. nem ajánlott kártya (Ennél már csak a 210 durvább, amit még mindig lehet kapni xD)
de hát ha tényleg nem jöhet más szóba...
# 4/4
Az árral van gond itt. 10-11-12k-t nem ér.
Integrált helyett meg el lehet mondani hogy a kártyák 90%-a jobb.
Köszönet az eddigi válaszokért! Ment a zöld kéz mindenkinek! De még mindig kíváncsi vagyok, hogy egy videokártyánál melyik a fontosabb: memória típus, vagy memória sávszélesség? Jelenlegi videokártyánál maradva, az Asus GT710 az GDDR5-ös, de csak 32 bites.
Az MSI meg Gigybyte GT710 pedig GDDR3-asok, de 64 bitesek. Melyik lehet jonn minimálisan? ¯\_(ツ)_/¯
Bocs az elírásokért
*Gigabyte
*Melyik lehet jobb minimálisan?
240 wattos hp táp bírja ezekkel az alkatrészekkel?:
-Intel Core2 Duo e8400 proci
-4 GB ddr3 ram
és akkor a többi szokásos: olcso hp-s alaplap, winchester 292 GB-os Western Digital (azt hiszem 7200 RPM-es)
-Na meg akkor a GT 1030, aminek ha minden igaz 30 watt a fogyasztása-> azt mondod, tuti bírná a táp ezt a karit? Csak mert nem akarok pórul járni, hogy megveszem, aztán meg meghaljon tőle a gépem vagy valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!