Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hangrendszert vegyek?

Milyen hangrendszert vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy hangrendszert venni, ami tartós hosszú távon( tervezett meghibásodással együtt ha lehet minél később menjen direktben sz*rrá),

jó legyen a hangja és 5.1 legyen. Ne keljen folyton a szervizest híkálni hogy ez meg az van vele. Aki ért az ilyenekhez javaslatait várom.

ÁR MAXIMUM 45000FT nem több, lehet kevesebb.

2021. júl. 26. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ez 2.0 ugyan, de a 42W ne tévesszen meg. Ez is jó pl

2021. júl. 26. 22:06
 12/18 anonim ***** válasza:

A 2.0-nak még van értelme. Annak idején én is nagy lelkesedéssel vetettem bele magam egy 5.1-es rendszer összerakásába, úgy szólt mint atom. 3 erősítőre volt rákötve 1 pár sony hangfal centernek, 1 pár sony és 1 pár videoton hangfal frontnak, külön páronként lehetett őket ki-be kapcsolni, a hátsó hangfalpár talán philips volt, a mélynyomó meg pioneer. Gondtam ez majd megreformálja az otthoni mozizást. Ha jól emlékszem, a fekete gyöngy átkában volt egy jelenet, mikor leszakadt a csillár, és szépen mindenhonnan lehetett hallani a fa recsegését. Éy ennyi. Ennyi maradt meg. A hátsó hangfalak általában kihasználatlanok, megy rajta a zene is oszt schő. Ami hangot ad, azt mutatja a kamera is, szóval minden a frontról szól. Mikor nővéremmel filmeztünk, ő mindig aggódott hogy zavarjuka szomszédot, így le kellett venni a hangerőt, barátnőm se bírja ha hangos. A rendszert leredukáltam 1 erôsítőre és 2 álló hangfalra, ez van most a szobámban, a többi pedig a pincében bedobozolva. És használom szerinted? Mindent az àgyból nézünk a barátnőmnél tabletről. :)

Szerintem a 2.0 is elég, a mêlynyomó is csak a szomszédokat zavarja. (Ahhoz egyébként is nagy szoba kell az alacsony frekvencia miatt)

2021. júl. 26. 22:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Amiről én beszélek se ultra szuper stúdió minőség, hanem csak minőség, ami 5.1-ben megállja a helyét, mint pl. Logitech Z906, vagy hangprojektorból pl. SAMSUNG HW-Q60T. Utóbbim van LG UHD tévéhez, meg egy Z607 számítógéphez. Ég és föld a különbség hangzásban, pedig mindkettő 5.1.

Attól is függ, mire váltanád ki. Nyilván ha évek óta már stereot hallgatsz is nagy lesz a különbség. Z607, ha árukeresősök közül kell választani. Egy T20-at váltottam le vele, de hangzásban számomra a T20 jobbnak, a basszusa erőteljesebbnek érződött, hiába volt csak 2.0. Ha mindenképp 40-45k-ért akarsz venni, akkor nem beszéllek le róla, csak én megbántam, hogy még nem raktam félre a 906-ra.

2021. júl. 26. 22:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Megnéztem pár ilyen hangtesztet egy ilyen Edifier hangszóróról, ahhoz képest hogy 2.0 baszó szépen szól és eléggé jó minőségűnek tűnik. A filmek és a zenék (zöme) ja meg a win 10 alapból nem képes 5.1 hang kiadására (Linux elv tudja az 5.1 et ebben nem vagyok biztos), így lehet veszek ink 1 2.1 hangfalat vagy egy szimpla 2.0 hangfalat. Válaszokat köszi, bárkinek bármi tapasztalata van még nyugodtan megoszthatja.
2021. júl. 26. 22:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem az operációs rendszertől függ. A Windwos max. a Dolby hangzást nem biztosítja/támogatja, mivel nem fizetnek semmilyen licenszet érte.

Az alaplapi hangchiptől, vagy hangkártyától függ, hogy képes-e 5.1-re, illetve az arra rákötött hangrendszertől. De a mostani alaplapok szinte mind olyan chippel érkeznek már, hogy felesleges külön hangkártyát venni hozzá, hogy az 5.1-es hangrendszert kitudd használni.

2021. júl. 26. 22:56
 16/18 zol56 ***** válasza:
Van egy Creative SBS580 tipusú 5.1 hangrendszerem ha érdekel. Én annak idején 5.1 erősítőre váltottam, így ez már nem kell.
2021. júl. 26. 23:30
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 Érdekes, de így random a netről nem vásárolgatok semmit amíg nem olvastam, hallottam, kaptam valamiféle tapasztalatot/infót róla. Meg úgy nem nagyon szeretem ezt a használt cikkes mizériát a neten, zsákbamacska. Biztos jó de én így látatlanban nem szeretném megvenni (leautózni nem tudok egy azért mert nincs kocsim másrészt egy ház ajtajait és ablakait cserélgetem, mikor végzek nem tom, itt lakunk már egy jó ideje csak gondoltam közbe erre rákérdezek)
2021. júl. 26. 23:49
 18/18 A kérdező kommentje:
az új ablakok is már egy éve a garázsba porosodtak.
2021. júl. 26. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!