Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hangrendszert vegyek?

Milyen hangrendszert vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy hangrendszert venni, ami tartós hosszú távon( tervezett meghibásodással együtt ha lehet minél később menjen direktben sz*rrá),

jó legyen a hangja és 5.1 legyen. Ne keljen folyton a szervizest híkálni hogy ez meg az van vele. Aki ért az ilyenekhez javaslatait várom.

ÁR MAXIMUM 45000FT nem több, lehet kevesebb.

2021. júl. 26. 20:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%

az a baj, hogy aminek jó hangja van, és nem lesz baja, az nem olcsó...főleg nem 45ezer.

Logitech Z906 mondanám...csak ugye dupla annyi...ez nagyon remek hangfal, és megéri az árát...még akár többet is.

2021. júl. 26. 20:28
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen arról hallottam, de nincs ennyi pénzem sajnos :(
2021. júl. 26. 20:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Használtan max
2021. júl. 26. 20:35
 4/18 anonim ***** válasza:

olcsóbb rendszer a Logitech Z607...hallottam már a rendszert is szólni, de közelében sincs a Z906-hoz...

Bár függ attól hogy milyen igényeid vannak, mekkora szobád stb.

[link]

Például ha előtte a fenti hangfalhoz hasonlód volt, akkor a Z607 is marha nagy előrelépés.

Azért javaslom a Z906-ot, mert lehet hogy drágább, de csak egyszer kell megvenni, és ez későbbre is jó mindenre is.

2021. júl. 26. 20:39
 5/18 A kérdező kommentje:

A hangrendszer csak filmnézésre és zenélésre kell tv röl.

Ilyenem volt: [link]

a szoba kb egy átlagos méretű hálószoba. Nem olyan hatalmas nagy.

Ilyen Logitech Z906 ról már halottam. Csak az a baj a mostani kis pénzecském másra is kell (más kütyü, PC fenttartás, céges szoftverek stb)

2021. júl. 26. 21:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Annyi kompromisszum esetleg lehet hogy nem feltétlenül 5.1 lehet hanem lehet 2.1 is. A fentiek érvényesek arra is (2.1 csak van normális ennyiért)
2021. júl. 26. 21:16
 7/18 A kérdező kommentje:

Ezek közul melyik az ami megfelel esetleg a kérdésben leírtaknak? Meg tudtölteni egy szobát érthető tiszta hanggal és van benne basszus is?

[link]

2021. júl. 26. 21:18
 8/18 anonim ***** válasza:

Jó hangzású 5.1-et 40.000-ért nem kapsz. Mást még nem nagyon éri meg venni. Legalábbis én nem látom értelmét a 2.0-nak vagy 2.1-nek.

20-30k-ért Creative T20 vagy 40.

2021. júl. 26. 21:39
 9/18 A kérdező kommentje:

a #5 kommentemhez a TV PC vel van összekötve :/ ez kimaradt.

#8 Értelek köszi.

2021. júl. 26. 21:43
 10/18 A kérdező kommentje:
#8 Még annyi (nem bántásból írom) tisztában vagyok azzal hogy ilyen ultra szuper stúdió hangrendszer nem lesz de szerinted mégis melyik lenne ami otthon tökéletesen megállja a helyét egy teszem azt 5.1 es film megnézése esetén? A szoba nem nagyobb olyan 6x6 méternél de szerintem annyi sincs. Ennél több pénzem nincs, ha mégis csak ez lenne mondjuk a választék és kötelező lenne választani melyiket választanád az árukeresős oldalról? (bárki válaszolhat nem csak #8 de ha ó is válaszol örömmel várom)
2021. júl. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!