Milyen hangrendszert vegyek?
Szeretnék egy hangrendszert venni, ami tartós hosszú távon( tervezett meghibásodással együtt ha lehet minél később menjen direktben sz*rrá),
jó legyen a hangja és 5.1 legyen. Ne keljen folyton a szervizest híkálni hogy ez meg az van vele. Aki ért az ilyenekhez javaslatait várom.
ÁR MAXIMUM 45000FT nem több, lehet kevesebb.
az a baj, hogy aminek jó hangja van, és nem lesz baja, az nem olcsó...főleg nem 45ezer.
Logitech Z906 mondanám...csak ugye dupla annyi...ez nagyon remek hangfal, és megéri az árát...még akár többet is.
olcsóbb rendszer a Logitech Z607...hallottam már a rendszert is szólni, de közelében sincs a Z906-hoz...
Bár függ attól hogy milyen igényeid vannak, mekkora szobád stb.
Például ha előtte a fenti hangfalhoz hasonlód volt, akkor a Z607 is marha nagy előrelépés.
Azért javaslom a Z906-ot, mert lehet hogy drágább, de csak egyszer kell megvenni, és ez későbbre is jó mindenre is.
A hangrendszer csak filmnézésre és zenélésre kell tv röl.
Ilyenem volt: [link]
a szoba kb egy átlagos méretű hálószoba. Nem olyan hatalmas nagy.
Ilyen Logitech Z906 ról már halottam. Csak az a baj a mostani kis pénzecském másra is kell (más kütyü, PC fenttartás, céges szoftverek stb)
Ezek közul melyik az ami megfelel esetleg a kérdésben leírtaknak? Meg tudtölteni egy szobát érthető tiszta hanggal és van benne basszus is?
Jó hangzású 5.1-et 40.000-ért nem kapsz. Mást még nem nagyon éri meg venni. Legalábbis én nem látom értelmét a 2.0-nak vagy 2.1-nek.
20-30k-ért Creative T20 vagy 40.
a #5 kommentemhez a TV PC vel van összekötve :/ ez kimaradt.
#8 Értelek köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!