Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SONY 7.1-es hangrendszerhez,...

SONY 7.1-es hangrendszerhez, és egy Razer BlackShark Expert 2. 0-hoz milyen belső Hangkártyát vegyek ami képes a 7.1-es hangzásra 30000-35000Ft ig?

Figyelt kérdés
bár a Razer BlackShark Expert 2.0 Sztereó Headset, de a Razer oldaláról letölthető driver segítségével lehet 7.1es hangzást kreálni, nekem integrált hangkártya van a gépemben és szeretnék egy jó 7.1 hangzásra képes hangkártyát venni azzal használnám a fentebbi eszközöket az ár is ott van fent.
2016. máj. 15. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy 7.1 hangzás, 7.1 (8) csatorna van.
2016. máj. 15. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a fülesnek felesleges a 7.1, parasztvakítás az egész. Egy sztereó füles ugyanúgy tud térbeli hangképet adni, mint egy 7.1-es (sőt, legtöbb esetben JOBBAN tudja ezt, hiszen nem kell 8 hangszórót belegyömöszölni egy kicsi térbe).

2016. máj. 15. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
első tudom de azért írtam 7.1-nek mert ha 8 csatornásnak írom akkor lehet sokan nem értik mire gondolok de mivel a Headsetek dobozára 7.1-nek van írva így ezért írtam 7.1-nek, és amúgy a többi Razer headsettel ellentétben a BlackShark egy nagyon jó hangminőségű sztereó headset de amúgy a hangkártya inkább a SONY hangrendszeremhez kell meg az erősítőhöz,bár lehet a SONY-t eladom és veszek Pioner-t,de ha már lenne egy dedikált hangkártya a gépemben akkor nem az inegrált Relatec-el használnám a headsetet sem hanem a dedikált hangkártyával, akkor mondjatok olyan 8 csatornás hangkártyát ami kitelik 30000-35000 Ft-ból ha van ilyen ennyiért egyáltalán kösz mindenkinek a válaszokat.
2016. máj. 15. 21:33
 4/6 A kérdező kommentje:
második nekem nem külső hanem beépíthető hangkártya kell számítógépbe.
2016. máj. 15. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Én Asus Xonar DX-et használok. Mindent tud ami kell-

Gondolom optikai kábellel használnád a hangrendszert.

Játékoknál ehhez elengedhetetlen a Dolby Digital Live kódolás. ami ennél a kártyánál kezdődik.

Nekem tökéletesen bevált.

2016. máj. 15. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen belső kell, akkor én is az Asus Xonar DX-et javaslom.
2016. máj. 15. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!