PCB lap áramkörére, rakhatok bárhova hővezető padot?
Itt például vegyük például, hogy a RAM chipek melegek(túloldalán van), de a képen látható oldala is forró a videókártyán, akkor tehetek oda pl ilyet egy hővezető paddal?
Jó vastaggal természetesen, hogy nehogy összezárjon valamit a réz.
Igazság szerint azt nem méri a szenzor, de kézzel egy pillanatig se birom megfogni, tehát 60-70fok környékén lehet.
milyen gephazad van?
mert a pasziv hutes sokat nem er
aktiva is kell tenni
vagy inkabb aktiv hutessel kell foglalkozni
gephaz jobb kereszthuzata
ha meleg van a szobaban akkor nem nagyon tudsz segiteni, klima kellene hogy huvosebb legyen
vagy olyan mint a videon ami elszivja meleget rola ventik
házamban felül van 2db 14es, hátul 1db 12-es ami kifelé fúj
elől 2db, oldalt pedig 1db 12es ami befele szív.
kiszámoltam ventik tulajdonsági alapján hogy milyen fordulat szükséges az egyenlő be és ki áramláshoz. Elméletileg annyi levegő megy be, mint amennyi kijön.
meleg elszívást próbáltam, jó is lenne, de a processzor hűtőm elég nagy, és 1-1-ben ráfújja a meleg levegőt, ami így 10 fokkal melegebb lesz. Játék alatt így is 70 fok körüli, sajnos forrófejű.(9700k)
Nekem a videokártyámon amugy arctic accelere xtreme IV hűtés van, de a VRAM chipek nagyon forróak, főleg játék közben, és félek nem tesz jót neki.
A linked alapján, akkor valószínű bepróbálkozok, remélem nem nyírom ki, mert akkor a jóég se tudja megmondani mit veszek most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!