Aki pasztázáskor az ujjával keni szét a hővezető zsírt az milyen betegségben szenved?
De ő sem az ujjával… :)
Viszont igazad van mindenki azt csinál amit akar.
Én csak kiváncsi vagyok mi viszi rá az embert erre?
Vagy ezek ugyanazok a technológiai zsenik akik hajszárítóval takarítják a gépet?
2#
Végülis semmi! A gyárban is úgy teszik rá a munkások a hűtőbordára, hogy az ujjaival kenegetik el szépen, hogy egyenletes legyen!
A védőruhákat is csak a Covid miatt hordják ez egyértelmű.
Nem tudom, de az érdekelne, hogy te miben szenvedsz?
Tudom, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, ezért megpróbálom elmagyarázni. A procipaszta nem maró, nem toxikus, nincs benne idegméreg, és könnyen letörölhető, lemosható. Az ujjal pedig - klzügyességtől függően - könnyen és precízen el lehet oszlatni a pasztát, és utána csak a kezet kell megmosni, ami semmivel nem tart továbbig, mint egy másik, a paszta szétterítésére használt tárgyat megtisztítani.
Szerinted a védőruhát azért hordják ott, hogy az embereket védjék? :O
Most ez komoly?
“ Az ujjal pedig könnyen és precízen”
Ezen olyan jót nevettem utólag! Alapvetően egy zsíros trutymókolást és precízitást egy mondatban említeni… :D
De akkor már megkérdezem!
Mi történik ha te nem kened el az ujjaddal precízen? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!