Aki pasztázáskor az ujjával keni szét a hővezető zsírt az milyen betegségben szenved?
A paszta a CPU,GPU és a hűtőborda közti micro rések kitöltésére van, mint tudjuk a levegő nem jó hőelvezető.
Ebből gondolom nem a leghatékonyabb dolog újjal kenegetni.
Valóban nem jó ez így igaz! Bár az ujjadról levő szennyeződések sem hiszem, hogy jó hővezető képessége lenne. 🤔
Azt sem értem amúgy, hogy miért használsz olyan hűtőt amiben akkora lyukak vannak amit nem tud kitölteni a hűtőrászorítás, rögzítés ha csak egy kis paszat teszel a közepére anélkül, hogy elkezdenél precízen dagonyázni.🤔
Bennem felmerült pár kérdés amire szeretném ha válaszolnál (a kérdésed megértése érdekében):
- Mi az oka annak hogy betegséget feltételezel annál aki így tesz?
- Milyen alapon feltételezed, hogy a gyárban a védőruhát a hővezető zsír (káros hatásai?) miatt viselik?
Vagy onnan fúj a szél, hogy egyszerűen csak undorítónak tartod a zsíros, ragadós közeg ujjal való érintését és nem tudod elképzelni hogy másoknak nincs ilyen ellenérzése?
Igen, a félvezetőgyártásban ez fontos.
A hővezető pasztánál meg teljesen jelentéktelen.
Hát az elmúlt 20 èvben (2004-ben már nagyban raktam össze a sulinetes gèpeket egyetem mellett egy cègnek bèrmunkában) az összes gèpet igy csináltam, ha nem gyári hűtőn lèvő paszta volt.
Semmi bajom, a gèpek sem panaszkodtak soha 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!