Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2x4gb 1333mhz mellé +4gb...

2x4gb 1333mhz mellé +4gb 1333mhz hülyeség, teljesítmény javulás, vagy romlás?

Figyelt kérdés

Pc: i5-2400 , Rx560, 2x4gb 1333mhz memoria

A kérdés, hogy érdemes e belerakni még 1x4gb 1333mhz ramot vagy nem? (tudom, hogy jó lenne még egy és akkor 4x4gb ram, de én most erre lennék kíváncsi!!)

2021. júl. 18. 14:41
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
47%

minek lenne jo?

2400 jo regi es mai procikhoz kepest igy eleg gyenge inkabb az limitalhat vapamenyire

de miben van gondod?

Monitoroztad es ram hianyod van?

mert mellesleg rx560 is eleg gyengecske attol is fugg pontosan milyen de egyik sem tul eros 2400 mondhatni annyira nem is keves hozza, gond akkor van ha erosebb procit szeretne jatek ilyen (barmilyen) vga melett is

2021. júl. 18. 14:45
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
50%

szoval a 8GB altalanosagban (jatek, munka) eleg kell legyen ezzel a cpu gpu parossal

de ha megsem az akkor nyomd bele es kesz

rosszabb nem kell hogy legyen ha nem hibas semmi, es akkor max kiveszed ennyi

ilyen ram filleres tetel kellene legyen

keresgelj ha tul dragat talaltal ne azt vedd meg

hardverapro.hu

2021. júl. 18. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Nem jó, ebben a felállásban bukni fogod a dual-channel sebességét. Talán a Flex mode úgy jönne össze, ha egy darab 8Gb-osat raknál a meglévő mellé, de ott már előnyösebb a 2x4GB és árban ugyanaz...
2021. júl. 18. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Igen, hülyeség. Majd később eladod a 2x4-et és veszel 2x8-at, mert az az optimális. Nem fog többet nyújtani 3x4, mert nem lesz dual channel. Én a helyedben a plusz ram helyett ssd-t vennék, ha az nincs még a gépben. Később meg szépen lassan fejlesztgetnék mindent.
2021. júl. 18. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!