Melyik billentyűzetet választanátok?
És ha tudtok más blue switch-es mechanikus billt ami 20k-ig van,azt belinkelnétek?Előre is köszönöm! :)
Igen, viszont
-itt külön gomb szolgál arra, hogy letiltsd a játékban felesleges gombokat
-a mechanikus billentyűzet pedig egyszerűen teljesen más (sokáig én sem tudtam pontosan a kettő kozotti különbséget, aztán elmentem a MediaMarktba és kipróbáltam a mechanikusat, tényleg teljesen más).
És igen, alapvetően már attól gamer lehet bármi (headset, egér, hangfal), hogy világít és van hozzá egy Gaming software, de(!) nem csak ennyi!
Egy egérnél például más a kialakítás, a headset pedig szinte mindig tartalmaz Gaming módot (enyémen Gaming, Movie és Music van), amely direkt arra van kiélezve, hogy minél pontosabban halld az ellenfelet pl. egy FPS játékban.
- Autohotkeyyel beállítom az egyik gombra, hogy megfőzze a rezsón a paprikás krumplit. És csak utána fogja letiltani a windows gombot. Egy gombnyomásra.
- teljesen más. Értem. Nem tudod miben, de más.
- tehát egy új terméket vezetsz be, egy új típust: Gamer. Csak azért mert világít és a régi Razerhez hasonló nonfiguratív formák vannak rajta. Ha téged ennyivel meg lehet venni, akkor ok.
Nem értek egyet vele. Ha valaki leírja szakmailag, hogy miért jó, akkor elismerem hogy igazatok van. Amíg csak ennyit tudtok mondani, addig csak egy jó üzleti fogásnak tartom.
#13 ebből is látszódik, hogy sohasem gépeltél még mechanikus billentyűzeten, amivel kapcsolatban nincs tapasztalatod olyanról miért írsz véleményt? Ez most olyan mintha a kérdező azt kérdezte volna, hogy mondjuk melyik Ferrarit ajánljuk ebben és ebben az árban, erre te idelinkelsz egy Suzukit, hogy hát ez is ugyanúgy gurul, lenyomod a gázt azt megy...
mondtam már ha nem értesz valamihez akkor inkább ne okoskodj és ne keresd az igazad, mert nem fogod találni, igen is nagy a különbség a 2 között pont.. további szép napot
Pont ezt ecseteltem, hogy más, és tudom is miben, mert veled ellentétben KIPRÓBÁLTAM.
HyperX Alloy FPS Pro Blue Mechanical Gaming Keyboard
HyperX Alloy FPS Pro Red Mechanical Gaming Keyboard
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!