Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot szerezzek be...

Milyen laptopot szerezzek be orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés

Amire használnám: word szerkesztés (jegyzetelés), zoom előadások (ha ismét digitális oktatás lenne, ezért kell, hogy legyen kamerája), stb., vagyis nem valami profi high tech eszközre van szükségem, csak egy több éven keresztül használható, táskában hordozható (szünetekben legyen használható) kamerás laptop, ami kibír pár órát áram nélkül.

Elsősorban ASUS termékeket érdekelnének, de ha más megfizethető márkának (Macbook kizárt az esetemben) is van bevált, ajánlott eszköze, akkor nem zárkózom el.

A keret 250-300 ezer.

2021. júl. 16. 09:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Aki fel van készülve az mindenkit lefőz!
2021. júl. 19. 11:55
 22/22 anonim válasza:
100%

Szia!

Egy teljesen alapszintű, olcsó számítógép is tökéletesen elegendő.

Bár a kérdésed erre nem vonatkozott, nekem nagyon nagy segítség volt az orvosin (illetve még mindig) az IPad/androidos tablet, amire lehet elektronikus pencillel írni.

Óriási mennyiségű anyag lesz, nálunk ezt többnyire online adtak ki, amit sokkal egyszerűbb volt a táblagépen rendszerezni, jó volt hogy egyben vihetem magammal az összes jegyzetemet is akár egy kis készüléken. A laptopomnál is hasznosabbnak találtam, nyilván beadandót írni nem túl kényelmes vele, ebben az esetben a számítógép tényleg jobban jön.

SZTE ÁOK egyébként

2021. júl. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!