Milyen laptopot szerezzek be orvosi egyetemre?
Amire használnám: word szerkesztés (jegyzetelés), zoom előadások (ha ismét digitális oktatás lenne, ezért kell, hogy legyen kamerája), stb., vagyis nem valami profi high tech eszközre van szükségem, csak egy több éven keresztül használható, táskában hordozható (szünetekben legyen használható) kamerás laptop, ami kibír pár órát áram nélkül.
Elsősorban ASUS termékeket érdekelnének, de ha más megfizethető márkának (Macbook kizárt az esetemben) is van bevált, ajánlott eszköze, akkor nem zárkózom el.
A keret 250-300 ezer.
A 10.válaszolóval én pedig akkor szeretnék majd elbeszélgetni , hogy ha karácsonykor hozza be a nagyit/aput/feleségét/férjét/ gyerekét az ügyeletre , de senki nem lesz ott. Mondván 250 ezer nettóért nem látjuk el a beteget. Alacsony az eü-ben a fizetés és szar állapotok uralkodnak . Ezt mindenki tudja, de ebbe most ne menjünk bele.
Kérdező , nekem egy régi Dell laptopom van. Sokszor fogsz amúgy inkább papír alapú könyvekből , jegyzetekből tanulni . :)
#19 nagyon unalmas vagy. Releváns információ, hogy orvosira fog járni, mert semmi extrára nem fogja a gépet használni, máskülönben befolyásolná a választást.
Amúgy én is Dellt használok, dell vostro nem tudom hanyas.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!