Szerintetek ez a használt konfig megérné az árát?
Sziasztok!
Már volt egy hasonló kérdésem,de ott egy ősrégi gépet akartam a húgomnak kicsit rendbe tenni de rájöttem hogy nem érdemes már azzal foglalkozni, úgyhogy most ezt a használt konfigot néztem ki(ez amúgy egy fekvő összerakott gép)
Neve: Fujitsu Esprimo 710
Proci: i5-3470
Ram:8gb DDR3 1600MHz (max.32 gb)
500gb HDD+250gb HDD (régi gépből)
Videókátya: Mivel csak integrált van benne ezért egy Gt 1030 2gb vennék bele
Optikai meghajtó
Táp: sok mindent nem találtam róla, kivéve egy oldalt ahol azt írták hogy 280w elvileg.
A gép lenne 42500ft
A kártya:32000ft
Összesen: 78500Ft lenne(ebben benne van a gép és a kártya szállítási költsége is)
Szerintek ez így megérné?Sokkal többet nem szeretnék költeni mert én is szeretnék venni egy rtx 3070-et ha már reális áron kapható lesz.
Fujitsu, Dell, HP konfigokat (ezek irodai konfigok) alapból érdemes kerülni. Arra figyelj, hogy bár kompatibilis vele a 1030, de van esélye sajnos, hogy beleteszed és nem fog működni. Én Dell alaplappal jártam így, hogy hivatalosan jó volt bele az rx 560, mégsem működött benne. De lehet, h neked működni fog. HA teheted, inkább válassz másik gépet. Ilyen konfigokat az irodába szoktam venni
Más kérdés, hogy a kártya nem ér 32000 Ft-ot, de sajnos el vannak szállva azárak. Reális értéke kb. 15.000 Ft
Én leginkább a power limittől tartanék - már ha a GT1030 esetében ez előjöhet. Sok irodai gépben alulméretezett táp van és az alaplapon is spórolnak. Hasonló korú HPban előfordul olyna alaplap amin a PCI-E x16 csak 35Wattot tud átvinni, ami külső táp nélküli kártyáknak sok esetben kevés. A GTX1050nek kevés volt, rövid távon sem lájkolta az alaplap xD xD xD
Az új procik IGPje bőven jó, ha a hugod nem akar játszani, én 80-ból inkább megpróübálnék összerakni valami i3-as vagy Ryzen3-as konfigot videókártya nélkül.
3070 ebbe a gépbe? Annyira felesleges mint Trabantba a 105-ös benzin :)
Akkor inkább egy ilyet nézz ami már most "használható" pl :(semmi közöm hozzá csak beírtam hogy komplett gép )
Inkább itt néz körbe. [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!