Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van kereslet számítógép...

Van kereslet számítógép javításra?

Figyelt kérdés

Hardver és oprendszer javításra gondolok, és mennyit kereshetek vele?

Naponta egy-két gép rendberakásával mennyit kereshetek?

Nem főállásban, csak, hogy némi pénzhez jussak.

16 vagyok, ezt egész évben tudnám csinálni, a diákmelót meg csak nyáron, és nem utolsó sorban, jobb is mint közmunkázni ezer forint/óra fizóért.

2021. júl. 1. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

"hogy sok munkát szerezni nem nagyon lehet,"

De.. Lehet..

Szakképzettséggel, céggel, megfelelő szolgáltatási csomagokkal, garanciavállalással.

Számtalan vállalkozás él ebből és hasonlókból.

2021. júl. 1. 22:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 10.

Fentebb is írtam, hogy csak pár ismerősömnek raknám rendbe a gépét, ha van rá kereslet, de amint kiderült, van.

2021. júl. 1. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

de ha ismerőseidnek akarod a gépét rendbe rakni, akkor miért tőlünk kérdezed? kérdezd tőlük!

nekem apám foglalkozott/foglalkozik ezzel amolyan baráti alapon, bár ugye ezt honorálják (tehát nem akárkiét csinálja meg)

én magam megtudnám csinálni, de utálom a gépet szétszedni és összerakni, de az 1 milkás gépemet és közel fél milkás laptopomat nem szívesen adnám olyan kezébe aki nem tud garanciát vállalni, ha pl újra kellene pasztázni a videókártyámat és tönkreteszed, nem hiszem, hogy zsebből előkapnál 300-350 ezret (használtan!) a videókártyámra, arról ne is beszéljünk, hogy szoftverfejlesztőként, ha a gépemen levő adatok mennek tönkre az sem csak 1 legyintés (kiesett idő, elveszett adatok stb)

szóval azt tanácsolom, hogy azért óvatosan azzal mit vállalsz be, mert egyszer túlvállalod magadat és olyat teszel ami nagy kárt okoz, akkor lehet lesz pár drágább köröd, de persze hibából tanul az ember

2021. júl. 1. 23:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Ehhez azért kicsit több kell mint elszántság. Mit csinálsz, ha elédrakják a családi lapost, hogy lassú? Áll benne a por, de szétszedni tapasztalat nélkül nem lehet, mert ezek törnek mint a nyavalya, rengeteg különféle csavar van, hogy jól össze tudd keverni, stb. Ha meg kuka lesz a gép, vagy valami fontos adat, akkor mit csinálsz? Miből fizeted a helyreállítást?

Szóval azért gondold meg, hogy mibe készülsz beleszállni.

2021. júl. 2. 00:56
 15/15 A kérdező kommentje:

Eddigi megtakarításom, ilyen-olyan munkákból 300 ezer forint. Eddig a számítógépekre nagyon vigyáztam, járt már a kezemben 500 ezres gép is(nem az enyém).

Először a 100 ezres gyenge laptopomat is féltem szétszedi, utána már a 600 ezres laptopomat is szétszedtem.

Eddigi javításaimat is úgy vállaltam, hogy megkérdezem, milyen adatok vannak rajta.(az 500-as gép egy könyvelőjé volt, kicsit rezegett a gatya, de meglett)

2021. júl. 2. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!