JBL 700BT-re cseréltem eddigi fejhallgatómat, és most mindenki arra panaszkodik, hogy nem lehet hallanak a város zajától?
Azt hittem ezt szoftveresen van többnyire elintézve. Most pedig vettem egy új fejhallgatót, nem is olcsón, és még ha élesebb is a hangom, a város zaja túl hangos.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Előre is köszi!
Leginkább semmit.
A hangod a szádon (és orrodon) keresztül jön ki és nagyjából egyenes vonalban terjed.
A gyártó tett egy mikrofont oda, ahol a füled van. Az a mikrofon leginkább akkor fogja hallani a hangodat, ha valamiről visszaverődik.
Ha jó hangminőség kell beszélgetéshez akkor olyan fejhallgatót keress aminek ott a mikrofonja ahol a szád van.
De a korábbi fejhallgatónak szintén nem volt külön mikrofonja, szintén bluetoothos volt.
És ott igaz rosszabb volt a hangminőségem, nem annyira éles, de legalább nem nyomta el egyből a hangom egy közelben lévő autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!