Mik azok a PC Bolt Termékek amivel nyereséges tudok lenni forgalmas területen? 7000 Fős város, környéken 30 ezer emberre nincs 1 Pc bolt sem kis városok összessége
boltot nyitni ugy, hogy csak 'nyereseges' termekeket arulsz, elegge ostoba dolognak tunik...
javasolnam picit gondold at ezt az uzletnyitasos dolgot, ranezesre alapszinten sem vagy tisztaban a kereskedelemmel.
Köszönöm építő jellegű válaszodat de akkor megkérdezlek téged aki ezek szerint jártas vagy
pl Használt monitor használt gép használt laptop kelendő vagy hitelezem az új gépeket cetelemen keresztül tehát ha a használt gép megy akkor a használt gép a nyereséges ugye ?
Megvenni és polcon tartani nem éri a hardvereket, mert most megveszed 60 -ért, fél év múlva 40 -et fog érni.
olyanokat éri csak meg tartani polcon, ami olcsóbb és viszonylag állandó ára van, és többet kell cserélni mint pl. alaplapot: egér, billentyűzet...
Amit még megéri pár darab szinten tartani, az a CD, DVD.
És pár darabot érdemes a RAM, router pendrive -ból is tartani, ezek se drágák, és eladhatóak.
Ami hasznot termel, az a PC javítás, adatmentés, komplet gép értékesítése.
Persze ezekhez érteni is kell, hogy ne többet árts mint használj.
Értékesíthetsz gépet hitelre is, sőt kisebb költségű gépek esetén ha van tőkéd, akár saját forrásból is.
A használt PC és monitorokat nem éri meg, kifutó darabok, az se biztos hogy sikerül nyereséggel, de legalább veszteség nélkül eladni, a kétes termékre minimális garanciát vállalsz, és ha tönkremegy, akkor veszteség...
Sajnos gigászi kereskedésekkel nem tudok versenyezni az tény
szerviz szolgáltatásban látom én is a jövőt mert egyre több Tabletet,Laptopot,asztali pc-t hoznak meghát értem is a dolgomat de más szervízelni és kereskedni 2 külön vonal víszont kénytelen vagyok Kufárkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!