Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a külső vinyómmal/...

Mi lehet a külső vinyómmal/ van-e lehetőség még életre kelteni?

Figyelt kérdés

Van egy 2 T-ás külső vinyóm. Csak filmek vannak rajta, méghozzá dugig.

Idáig nagyjából jól ment, bár az elmúlt pár hétben/hónapban előfordult, hogy egyszerűen lekapcsolt (nem látta a gép, és a jelző-ledek sem világítottak), aztán hosszabb-rövidebb idő múlva (percek- tízpercek)visszakapcsolt. Ma d.e.-től azonban úgy tűnik, hogy halott.

Kb. 3-4 éves szerkentyű, Samsung, végig a szobában volt a gépre kötve, tehát sehova se vittem.

Nem esett le, nem ütődött meg, semmilyen fizikai "támadás" nem érte.

A legidegesítőbb, hogy ma d.u. jött meg az új 5 T-ás, amire át akartam húzni mindent... És ezt a néhány órát már nem bírta ki!

2021. jún. 22. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak a csatolója haldoklik? A házban általában valami sima HDD van, szét kell szedni és berakni direktbe a gépbe.

Persze előtte ki kell deríteni, hogy mi is ez pontosan. Milyen Samsung?

2021. jún. 22. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg próbáljam meg egy másik táppal? Hátha jó hozzá? Pl. egy töltőt?
2021. jún. 22. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, inkább a SATA-USB adapter elektronika. Dugd rá direktbe a gépre, vagy másik adapterrel teszteld.
2021. jún. 23. 07:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Mivel én nem értek az ilyen dolgokhoz, majd megkérek egy havert, aki igen.

Köszönöm a tanácsokat, mindenképp megpróbáljuk!

2021. jún. 23. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!