Azzal növelhetem az akkuidőt ha az eneriagazdálkodási lehetőségeknél leveszem a maximális processzorteljesítményt 50%-ra?
Új gép, de nem bír ki csak két órát akkuról.
Asus Vivobook X512DA-BQ931
Azzal nem feltétlen biztos, viszont minden új laptop-prociban szokott lenni beépített energiakímélő mód, intel esetén például 15W->8W, biztos hogy kell lennie AMD-nél is. Driver mondjuk kell hozzá, különben nem ajánlja fel.
Illetve nem néztem meg a géped részletesen, hogy van-e benne gpu külön, de ha van, akkor azt is érdemes "inaktívra" tenni, vagyis beállítani hogy akkuról mindegyik app a prociban levőt használja.
Normálisan ki lett sütve az új géped akksija?
Háromszor négyszer 100 % ról le kell használni 10% ra és aztán töltőre dugva kikapcsolva feltölteni, ha nem így csinálod akkor az akksi megbolondul és többé nem fog normálisan működni.
Plusz ha akksiidőt akarsz HDD-t cseréltesd SSD re, mert negyedannyi energiát fogyaszt de négyszer olyan gyors!
"Nem, de az övé sem. Ahol vettük azt mondták hogy ezeket az akkukat már nem kell sütni meg formázni."
Erre én nem vennék mérget, ha ti kapcsoltátok be először, és bontatlan volt.
"Használat:
Az újonnan vásárolt copter akkuját mindenképpen töltsük fel az első használat előtt, mert
csak szállításra vannak feltöltve, tehát kb. 40%-os töltöttségi állapotban van az akku.
Tapasztalataim alapján a jól karbantartott LiPo akksi hosszú életet élhet. Mindig a gyári
töltővel töltsük, ha a copter már alig tud a levegőben maradni, inkább szálljunk le és töltsük
fel az akkut. Soha ne használjuk ki az akkut a leg végsőkig, tehát amikor már a propellert is
alig tudja mozgatni!!! Ez az akku halálához vezet. "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!