Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Azzal növelhetem az akkuidőt...

Azzal növelhetem az akkuidőt ha az eneriagazdálkodási lehetőségeknél leveszem a maximális processzorteljesítményt 50%-ra?

Figyelt kérdés

Új gép, de nem bír ki csak két órát akkuról.

Asus Vivobook X512DA-BQ931

2021. febr. 5. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Azzal nem feltétlen biztos, viszont minden új laptop-prociban szokott lenni beépített energiakímélő mód, intel esetén például 15W->8W, biztos hogy kell lennie AMD-nél is. Driver mondjuk kell hozzá, különben nem ajánlja fel.

Illetve nem néztem meg a géped részletesen, hogy van-e benne gpu külön, de ha van, akkor azt is érdemes "inaktívra" tenni, vagyis beállítani hogy akkuról mindegyik app a prociban levőt használja.

2021. febr. 5. 14:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Integrált AMD Vega 8 VGA van benne
2021. febr. 5. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Normálisan ki lett sütve az új géped akksija?

Háromszor négyszer 100 % ról le kell használni 10% ra és aztán töltőre dugva kikapcsolva feltölteni, ha nem így csinálod akkor az akksi megbolondul és többé nem fog normálisan működni.

Plusz ha akksiidőt akarsz HDD-t cseréltesd SSD re, mert negyedannyi energiát fogyaszt de négyszer olyan gyors!

2021. febr. 5. 17:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, de az övé sem. Ahol vettük azt mondták hogy ezeket az akkukat már nem kell sütni meg formázni.
2021. febr. 5. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem, de az övé sem. Ahol vettük azt mondták hogy ezeket az akkukat már nem kell sütni meg formázni."

Erre én nem vennék mérget, ha ti kapcsoltátok be először, és bontatlan volt.

"Használat:

Az újonnan vásárolt copter akkuját mindenképpen töltsük fel az első használat előtt, mert

csak szállításra vannak feltöltve, tehát kb. 40%-os töltöttségi állapotban van az akku.

Tapasztalataim alapján a jól karbantartott LiPo akksi hosszú életet élhet. Mindig a gyári

töltővel töltsük, ha a copter már alig tud a levegőben maradni, inkább szálljunk le és töltsük

fel az akkut. Soha ne használjuk ki az akkut a leg végsőkig, tehát amikor már a propellert is

alig tudja mozgatni!!! Ez az akku halálához vezet. "

[link]

2021. febr. 5. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!