Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért omlik össze minden...

Miért omlik össze minden operációs rendszer ezen a Samsung laptopon ?

Figyelt kérdés
Adott egy Samsung np300e5z laptop i5 2410m, 4gb ram saját hdd-je és akku nélkül,tettem bele egy új 120 gigás ssd-t,felmennek rá a windows verziók 7-től a 10 -ig be is bootolnak de ha kihúzom a töltőjét kb. 15 másodpercre és visszakapcsolom akkor már csak a disk reading error press ctrl alt del to restart hibaüzenetet irja ki,ha megnyomom többször ezeket a gombokat együtt akkor lassan mint egy régi hdd de még betölti a rendszert, de ha 1 percnél tovább hagyom kihúzva akkor már meg se próbálja betölteni, próbáltam az ssd-t gpt-re is konvertálni a diskpart-al de ugyan azt csinálta utána is,a biosba is próbáltam állitgatni uefi enabled , disabled de hiába, ki eggyeztem volna egy már egy linuxal is de csak a live verziók töltenek be , ráraktam az ssd-re pár linux disztrót a live usb-ről de semmi nem jött be utána csak fekete alap, próbáltam egy asztali pc-vel rá tenni az ssd-re betöltött a linux mint a villám a laptopon már nem.Hibás lehet a laptop?

2021. jún. 22. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján nekem a sata vezérlő tűnik hibásnak. Meg kellene próbálni az ssd-t átkötni az optikai meghajtó helyére.
2021. jún. 22. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!