Ha egy laptopon van két meghajtó, és az egyiken van a op. rendszer a másikra felrakhatom az újabbat, hogy a másikhoz nem nyúlok?
Figyelt kérdés
Igazából nem akarok fél munkát végezni, és mivel nem is az enyém a laptop, arra gondoltam hogy ahhoz a meghajtóhoz nem nyúlok hanem a bootolható pendrive-ról bootolom a másik meghajtóról. Ilyet "illik" csinálni? Vagy tudtok valami mást javasolni?2021. jún. 13. 19:53
1/5 anonim válasza:
Külön felhasználó fiók elég lenne nektek.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez egy operációs rendszer frissítéséről szól! Most win7 van a gépen, és 10-et akar használni az illető.
2021. jún. 13. 20:12
3/5 anonim válasza:
Húzd le a másik adatkábelét..!
(úgy biztos nem nyúl hozzá)
4/5 anonim válasza:
Némi trükközéssel működhet a dolog, csak sok értelmét nem látom.
Egyszer csináltam hasonlót, csak akkor nem külön partíciót bootoltam pendrive segítségével, hanem egy Linux ISO file-t egy ntfs partícióról.
De ha te Windowst akarsz telepíteni ugyanannak a vinyónak a másik partíciójára, az biztos, hogy alapból felül fogja írni a bootloadert, és a korábbi Windows nem fog indulni. Legfeljebb ha telepítesz rá még egy grub2-t is mondjuk.
Legalábbis én úgy értelmezem, amit írtál, hogy nincs két vinyó a gépben.
5/5 anonim válasza:
első vagyok, akkor két külön merevlemezt rakjatok a gépbe :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!