Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha vennék egy bányászgépet 2...

Ha vennék egy bányászgépet 2 milliós keretből, mennyi idő alatt térülne meg az ára?

Figyelt kérdés
Sajnos láma vagyok ehhez az egész kripto témához. Be sem tudnám állítani szerintem. Az meg, hogy valaki megkérek aki ért hozzá az plusz költség lenne.

2021. jún. 20. 02:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

#10 eladtad? Ha nem, akkor nem buktál, mert még mindig van ugyan annyi x coinod. Majd eladod, mikor 8000 ftot ér az a mennyiség, amit vettél. Ha eladtad, akkor buktál/realizáltad a veszteséget. Ilyet nem érdemes csinálni.

Példa: vettél az előző csúcson 1 ethereumot 415.000-ért. Ugyan borzasztó csúnyán bezuhant utána és jó sokáig lent is volt az ára, de ha nem adtad el (nem realizáltad a buktát), akkor nemrég volt lehetőséged ugyan azt az egy ethereumot eladnod 1.270.000 körül.

Tartani kell. Tartani meg úgy kell, hogy nem a kosztpénzből, albipénzből "játszol". Kell legyen tartalékod, akkor tudsz nyereséges lenni.

2021. jún. 20. 09:38
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
11: Ebben van ráció valóban, de az ember általában nem azért fog bele bármibe, hogy "hátha ha mázlim van akkor 5 év múlva nem szedek ki kevesebbet belőle mint amit betettem". Mert sajnos legtöbbször nincs mázlija. Abban egyetértek, hogy nem kosztpénzen kell játszani ezekkel.
2021. jún. 20. 10:24
 13/23 anonim ***** válasza:
#12. A halálon kívül nem tudsz mutatni semmit az életben, amire van garancia. Mindenki egyénre szabottan kénytelen a kockázatokat elemezni és vállalni. Ha a kockázat számára túl nagy, akkor egyszerűen nem szabad vállalni (ha egyszer nem muszáj).
2021. jún. 20. 10:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Bírom az ilyen "nem lettem 2 hónap alatt gazdag, ezért szar a kripto" típusú embereket. Ez egy hosszútávú befektetés. Ha 1 éve vettél volna, akkor még mindig több, mint 850 százalékos profitban lennél.

Tudod egyáltalán milyen ciklusok vannak a kriotban vagy hogy mi az a bikapiac? Elárulom neked, hogy annak a végefelé járunk, az hogy te ilyenkor beszállsz a csúcson, mert már a Blikk Rúzs is arról ír, hogy mekkorát ment a bitcoin és aztán buksz egy csomót, nem a kriptovaluták hibája.

2021. jún. 20. 10:46
 15/23 anonim ***** válasza:
*Ha 1 éve vettél volna Ethereumot.
2021. jún. 20. 10:47
 16/23 anonim ***** válasza:
30%
14: Utólag mindig könnyű okosnak lenni. Ilyen erővel ha 2011ben vettem volna bitcoint, a milliárdos lennék. Ellenben ha 2 hónapja vettem volna 30 millióért ma kb 15 millióm lenne.
2021. jún. 20. 10:49
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Látom sikerült figyelmen kívül hagyni vagy nem felfogni, hogy akármennyire kiszámíthatatlan a kripto itt is vannak előre látható dolgok. Tanulatlanul, alapvető ismeretek nélkül beleugrottál és ráfáztál, szerintem add el a coinjaidat, és többet ne is nézz kriptovaluták felé, de ilyen mentálissal jobb, ha mindenféle befektetéstől távol tartod magad, mert bármibe is vágsz bele ilyen tájékozatlanul, bukni fogsz, ha nincs szerencséd. Neked inkább a kaszinó való, te ott is ugyanilyen eséllyel indulnál.
2021. jún. 20. 11:04
 18/23 anonim ***** válasza:
35%

@ 11:04

Most ezt pont úgy mondod, mintha nem lenne egy halom szerencsevadász aki full koki módra, háttérismeret nélkül itt a piros hol a piros jelleggel bele baszták a pénzüket aztán

verzió a,

Sikerült nagyot szakítaniuk, és most döngetik a mellüket, mert azt hiszik hogy ők a wall street farkasa, közbe meg fingjuk nincs az egészhez, csak jól bemákoltákl.

verzió b,

rosszkor száltak be, megkopasztva szégyenkezve elkullogtak, és alátámasztják a feltételezést hogy nem csak nyerni lehet ezzel.

2021. jún. 20. 11:07
 19/23 anonim ***** válasza:

"Ellenben ha 2 hónapja vettem volna 30 millióért ma kb 15 millióm lenne." Nana. Arra is várj csak 10 évet, mint a 2011-es példáddal, aztán akkor lehet, hogy nem 15 milla minuszba lennél, hanem 200 plusszba. De ha csak fele meglenne se lenne rossz.

Mikor bejött a covid, akkor azt hiszem 4000 dollár is volt a btc. Az ethereum meg volt 35 rugó is ezidőtájt, erre tisztán emlékszem. Hülye is voltam, hogy bevásárlás helyett inkább bányászatba fogtam. De nyilván nem tudtam én sem előre, azt biztonságosabbnak ítéltem valamiért, de még így is majdnem négyszereztem a befektetésem.

2021. jún. 20. 11:29
 20/23 anonim ***** válasza:

19: Vagy lehet (ezt a verziót valamiért kihagytad), hogy 10 év múlva

Vagy azt sem tudják majd mi az a coin (valami elavult régi tech lesz)

Vagy vehetek érte 2 kiflit ha rendes a pék

2021. jún. 20. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!