Melyik AMD processzort kellene választanom, ha nem nagyon melegedő, de nagy teljesítményűt akarok?
Na John, annyit már megtudtam a fórumból, amit linkeltél, hogy kézi beállított fix órajel kellene nekem, a hozzá való fesszel. Csak azt nem tudom, hogy ezeket hol tudom beállítai!?
Meg olyasmit is olvastam, hogy ki kell számolni, hogy a fix órajelhez melyik fesz a megfelelő. Ezt sem tudom, hogyan kell.
VDDCR CPU Voltage, de nem látom a manualban hogy nálad is lenne lehetőség offsetelni, lehet ezt ott is csak akkor dobja fel ha manualra teszed.
A többit én meghagynám a PBnek, az elég jól boldogul automatán a 3000-res Ryzenekkel, igazítja az órajeleket a feszültséghez.
Szerintem sikerült belőnöm. Köszönöm, John. Ezért Simon mondja, hogy nem kell kiállnod Harlemben egy táblával a nyakadban.
Ennek ellenére nem kizárt, hogy megveszem az 5600X vagy 5900X-et, meglátom lejjebb megy-e az áruk jövő hónap elejére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!