Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik AMD processzort kellene...

Melyik AMD processzort kellene választanom, ha nem nagyon melegedő, de nagy teljesítményűt akarok?

Figyelt kérdés
Asus B550 alaplap lesz hozzá, ez már eldőlt és egy Noctua 14cm egyventilátoros hűtő. Jöhet több javaslat is, köszi!
2021. jún. 17. 20:55
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Na John, annyit már megtudtam a fórumból, amit linkeltél, hogy kézi beállított fix órajel kellene nekem, a hozzá való fesszel. Csak azt nem tudom, hogy ezeket hol tudom beállítai!?

Meg olyasmit is olvastam, hogy ki kell számolni, hogy a fix órajelhez melyik fesz a megfelelő. Ezt sem tudom, hogyan kell.

2021. jún. 19. 08:14
 32/33 anonim ***** válasza:

VDDCR CPU Voltage, de nem látom a manualban hogy nálad is lenne lehetőség offsetelni, lehet ezt ott is csak akkor dobja fel ha manualra teszed.

A többit én meghagynám a PBnek, az elég jól boldogul automatán a 3000-res Ryzenekkel, igazítja az órajeleket a feszültséghez.

2021. jún. 20. 00:07
 33/33 A kérdező kommentje:

Szerintem sikerült belőnöm. Köszönöm, John. Ezért Simon mondja, hogy nem kell kiállnod Harlemben egy táblával a nyakadban.

Ennek ellenére nem kizárt, hogy megveszem az 5600X vagy 5900X-et, meglátom lejjebb megy-e az áruk jövő hónap elejére.

2021. jún. 20. 11:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!