MacBook pro hűtése irodában?
https://www.youtube.com/watch?v=c1ssdZIi7zE
egy alapos takarítás, karbantartás mindenképpen kellene neki!
Illetve valami olyan megoldás ami a környezetéből elvezeti a hőt az hasznos lehet.
Én teszek a hátulja alá támaszt, hogy legyen a gép alatt hely ahol tud áramlani a levegő. Pluszban be lehet tenni egy kis pc ventillátort hogy kavarja a levegőt a gép körül. Egy USB-s töltőre rá lehet kötni egy kis ventit amivel a gép aláfujatod a levegőt. ez fillérekból megvan
vagy veszel valami laptophűtőt
Sajnos a Macbook Pro nem pro hanem egy f0s. (Cegnel nem lehet mast kerni.)
A jobb oldali USB-C portokba dugd az adaptert akkor kevesbe fog melegedni:
Ha van diszkret VGA azt is tiltsd le, neha segit, ha az a baj, hogy a touchbar folott olyan forro, hogy kellemetlen megerinteni.
Nem a Mac-kel van a gond, hanem a benne lévő intel processzorokkal. Az új M1-es Macbooc Air és 13"-os Macbook Pro egyáltalán nem melegszik ezekhez az inteles szörnyekhez képest, azokat nyugodtan veheted.
Ha PC vonalról kell valami, akkor szinte akármelyik 14"-os Ryzen 7-es ultrabook tökéletes az újabban közül, leginkább a Ryzen5 5600U vagy a Ryzen7 5800U. Ezek sem melegednek.
Ne ultrabookot akarj, hanem olyat, ami munkára való.
Én elsősorban Dell Latitude -ot vagy esetleg Lenovo T -t nézegetnék. Ezeket is láttam már throttlingolni, de közel sem annyira rossz a helyzet mint egy Macbooknál.
Ha stabil nagyobb teljesítmény kell akkor desktopot vegyél. Nekem nagyon bejött az a felállás, hogy a munka nagy részét desktopon végzem és van mellette egy laptop ha valamiért mobil cucc kell.
A legjobb hűtési megoldás a :
nekem a 85-90 fok helyett 55-70 fok között mozog.
Látom a mac-es hírdetések között hogy sokan nem használják ezt a progit,
pedig nem menne akkor hamar gajra a dedikált vga sem.
Viszont 1-2 év alatt felgyülik benne anyi por ami 10 fokot is emelhet a hőmérsékleten.
takarítás előtt volt nekem 63-75 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!