Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MacBook pro hűtése irodában?

MacBook pro hűtése irodában?

Figyelt kérdés
Irodában dolgozom, ahova néha besüt a nap. Sajnos a macbook pro képes annyira felmelegedni, hogy iszonyatosan belassitja magát, emiatt szinte használhatatlan. Van erre valami okos megoldás? Vigyem el kitakarítani, az segít valamit? Esetleg valami hűtési megoldás?
2021. jún. 10. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=c1ssdZIi7zE

egy alapos takarítás, karbantartás mindenképpen kellene neki!

Illetve valami olyan megoldás ami a környezetéből elvezeti a hőt az hasznos lehet.

Én teszek a hátulja alá támaszt, hogy legyen a gép alatt hely ahol tud áramlani a levegő. Pluszban be lehet tenni egy kis pc ventillátort hogy kavarja a levegőt a gép körül. Egy USB-s töltőre rá lehet kötni egy kis ventit amivel a gép aláfujatod a levegőt. ez fillérekból megvan

vagy veszel valami laptophűtőt

2021. jún. 10. 18:18
 2/9 BeefEater ***** válasza:

Sajnos a Macbook Pro nem pro hanem egy f0s. (Cegnel nem lehet mast kerni.)

A jobb oldali USB-C portokba dugd az adaptert akkor kevesbe fog melegedni:

[link]

Ha van diszkret VGA azt is tiltsd le, neha segit, ha az a baj, hogy a touchbar folott olyan forro, hogy kellemetlen megerinteni.

2021. jún. 11. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
#2: ilyet nem szabad írni a gyakorin, mert megszólnak hogy hülye vagy hozzá :)
2021. jún. 13. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
igaz mondó reloaded hogyhogy még nem érkezett meg ehhez a kérdéshez magvas gondolataival????
2021. jún. 13. 16:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké, kB most jött el a pillanat, hogy elegem van ebből. Meleg, mint az állat, lassú, mint az állat, pedig mást nem csinalok, csak van egy youtube video és Java compile megy néha. Tudtok valami hasonlóan könnyen hordozható gépet, esetleg ultrabookot ajanlani? Soha többet nem akarok macet látni.
2021. aug. 4. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem a Mac-kel van a gond, hanem a benne lévő intel processzorokkal. Az új M1-es Macbooc Air és 13"-os Macbook Pro egyáltalán nem melegszik ezekhez az inteles szörnyekhez képest, azokat nyugodtan veheted.

Ha PC vonalról kell valami, akkor szinte akármelyik 14"-os Ryzen 7-es ultrabook tökéletes az újabban közül, leginkább a Ryzen5 5600U vagy a Ryzen7 5800U. Ezek sem melegednek.

2021. aug. 4. 16:45
 7/9 BeefEater ***** válasza:

Ne ultrabookot akarj, hanem olyat, ami munkára való.

Én elsősorban Dell Latitude -ot vagy esetleg Lenovo T -t nézegetnék. Ezeket is láttam már throttlingolni, de közel sem annyira rossz a helyzet mint egy Macbooknál.

Ha stabil nagyobb teljesítmény kell akkor desktopot vegyél. Nekem nagyon bejött az a felállás, hogy a munka nagy részét desktopon végzem és van mellette egy laptop ha valamiért mobil cucc kell.

2021. aug. 10. 14:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ma már ultrabookban is elég komoly teljesítmény érhető el throttling nélkül. A munka jellegétől függően egy ultrabook is simán jó lehet ( nyilván van amire egyértelműen nem ajánlott ).
2021. aug. 10. 16:46
 9/9 anonim válasza:

A legjobb hűtési megoldás a :

[link]

nekem a 85-90 fok helyett 55-70 fok között mozog.

Látom a mac-es hírdetések között hogy sokan nem használják ezt a progit,

pedig nem menne akkor hamar gajra a dedikált vga sem.

Viszont 1-2 év alatt felgyülik benne anyi por ami 10 fokot is emelhet a hőmérsékleten.

takarítás előtt volt nekem 63-75 fok.

2021. aug. 31. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!