Megéri MAc Mini 2011-et venni?!
Egy 2011-es Mac Mini mennyire jó választás?
Jelenleg ez az eszközöm:
[link] (csak nekem 256gb-os verzió)
Viszont tudnék helyette venni használtan, de nagyon jó állapotban egy 2011-es Minit:
Ha a főbb specifikációkat összevetem:
Laptopom:
MacBook Air (13-inch, 2017)
- 1.8 GHz Intel Core i5
- 8 GB 1600 MHz DDR3
- Intel HD Graphics 6000 1536 MB
Mac Mini Mid 2011:
- Intel Core i5 2.3Ghz
- 16Gb Ram
- Intel HD Graphics 3000 processor with 288MB of DDR3 SDRAM shared with main memory3
Mire használom jelenleg a laptopom?
Youtube, Chrome, Word, 1080p videóvágás, Trello, meg egy-két üzenetküldő alkalmazás egyidejű használata.
Ezek a 2011-es MAc Mini eszközzel is gond nélkül elfutnának? Mit gondoltok?
2011 már nagyon régen volt. Ha működik rajta az, ami neked kell, akkor megfelelhet és akár meg is érheti az árát, de szerintem mindenképp próbáld ki a saját 1080p anyagaiddal, hogy megfelelően megy-e rajta a vágás, mielőtt megveszed.
Nekem volt egy régebbi Airem és kín szenvedés volt rajta még pár fotó szerkesztése is Lightroomban, pedig nem gondolom, hogy ez olyan őrülten erőforrás igényes lenne - pláne videó szerkesztéshez képest, de úgy belassult tőle a gép, hogy szinte teljesen használhatatlanná vált.
Most egy M1 Airt használok, ez viszont versenyben van teljesítményben az i7-es MacBook Proval és tovább is bírja akksival, mint az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!