Használt PC-t honnan?
Figyelt kérdés
Nézegettem az Ebyte oldalát, és ott elég jók vannak, de esetleg tudtok más oldalt ahonnan jó árban tudok venni használt asztali gépet? Kicsit jobb érdekelne amin elfut pár játék mint pl. R6S, GTA 5, Godfall, ilyenek.2021. jún. 8. 10:46
11/12 anonim válasza:
Engem 100+ pozitív és 0 nulla negatív értékeléssel rendelkező hirdető vágott át tavaly. Semmit nem jelentenek az értékelések.
12/12 anonim válasza:
Játszani leginkább sehonnan. Brutálisan elszálltak az árak. Másfél éve 12ezerért vettem 1030-at, előtte 1050TI 25ezerért adtam el. Most meg örülnek az 55ezres 1050TI-nek, meg 30 ezerért a 1030-nak. Ez elszomorító. 60ezres 1650-ek mennek 190 ezerért. Pofátlanság teteje, de ez van :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!