Használt PC-t honnan?
Figyelt kérdés
Nézegettem az Ebyte oldalát, és ott elég jók vannak, de esetleg tudtok más oldalt ahonnan jó árban tudok venni használt asztali gépet? Kicsit jobb érdekelne amin elfut pár játék mint pl. R6S, GTA 5, Godfall, ilyenek.2021. jún. 8. 10:46
2/12 anonim válasza:
Szia! Marketplace (Facebookon), Hardverapró.
Marketplacen 65 ezerért vettem egy számítógépet amit most is használok, mellé vettem egy GT 1030-as videókártyát (28k ezer) csgo elfut 180fps mediumon, 1920x1080p, GTA5 65-80fps medium-high beállításokon: 1600x768p
3/12 anonim válasza:
Hardverapró.
GTA 5 kb egy kenyérpirítón is elfut, alig van gépigénye meglepő módon.
Nagyon jól optimalizált játék.
Nekem egy kb 25 ezer ft-os gépen megy, bőven elegendő grafikai beállításokkal.
5/12 A kérdező kommentje:
Uhh, köszi mindenkinek, rá fogok nézni mindre :D
2021. jún. 8. 13:52
6/12 anonim válasza:
Üzletből érdemesebb lenne venni, mert magánszemélynél sajnos az esetek 99%-ában fújni lehet ha bármi gond van a géppel...
7/12 anonim válasza:
Hardveraprón meg elég sok csalóba lehet botlani sajnos. Alap, hogy előre nem szavad utalni főleg nagyobb összeget, de még úgy is előfordulhat gond ha nem utalsz előre.
8/12 anonim válasza:
Nem rossz a hardverapró, vettem már sok jó dolgot onnan, például videókártyát pont mielőtt elszálltak az árak, RAMot és procit anyósom gépébe, a régi 14 éves gépem elpukkant alaplapján kívül a többi alkatrészt pedig eladtam, többnyire korrekt vevők jelentkeztek rá, minden elkelt, az 1 GB-os DDR2 RAM és a 32 GB-os IDE HDD is.
9/12 anonim válasza:
Hardverapro, de csak személyes átvétellel és kipróbálással.
10/12 anonim válasza:
És hardverapron nézd meg az értékeléseket is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!