Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy gtx 1050 2gbos videókártyá...

Egy gtx 1050 2gbos videókártyához melyik proci a legjobb melyik hajtja ki a legjobban nem tudom nekem van egy i5 3470em hogy az mennyire hajtja ki?

Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy belépő szintű kártya, akármilyen procit mellérakhatsz.
2021. jún. 5. 19:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak arra voltam kíváncsi hogy melyik hozzá a legjobb de köszi
2021. jún. 5. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Nincs olyan hogy ahhoz a legjobb.

Célhoz kell eszköz, amíg nem tudjuk mihez kell nem lehet mondani semmit...

FHD játékra igazából jó a 3470, rengeteg kompromisszummal.

1050 pedig sosem volt elég, szóval elég nonszensz a kérdés.

Nem hajtja ki, maximum a birkákat szokás, nem tudom ezt ki találta ki...

2021. jún. 5. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
az az I5 még helyez közel jó full hd gamingre itt a vga lesz a gyenge lánc szem javaslatom: add el a 1050-et pótold meg és vegyél RX470 RX570,GTX 1060,GTX 970, vagy teljesítményben ezekhez hasonló kártyát és akkor lesz full hd gamingre alakmas géped. Nekem is 1050-em van amúgy jelenleg(sajnos) biomutant full hd max settings 30 fps körül megy ha neked ennyi elég akkor nem is kell kártyát cserélned bár az is igaz hogy nekem egy a többi alkatrész egy "picit " combosabb alkatrészek vannak mellette.
2021. jún. 5. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 annyival kéne kipótolnia ma, mint egy felső kategóriás kártya ment egy éve. Akinek nem feltétlen muszáj most ne vegyen kártyát, előző bányászidőszak alatt is mondták, hogy eltarthat évekig, meg az az előttinél is, aztán fél év után összeesett az egész, és fillérekért lehetett használt gpu kat venni. Igaz, a gyártási gondok is felsrófolják az árakat, de a közhiedelemmel ellentétben ez nem érdeke egyik gyártónak\forgalmazónak sem, meg fogják oldani amilyen gyorsan lehet.
2021. jún. 6. 11:32
 6/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ha LGA775 vagy AM3-nál foglalatúnál újabb processzor van mellette nem félnék bottlenecktől.
2021. nov. 6. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!