Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik videokártya szakértő,...

Létezik videokártya szakértő, mondjuk Youtuber vagy blogger, akár külföldi, akinek ez a hardver a szakterülete?

Figyelt kérdés
Ha igen, ki az?
2021. jún. 2. 09:45
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Na, megmondtam, megjött az első troll! Mert nem tudja szerencsétlen felfogni, nincs azon a szellemi szinten, hogy:

- az összes létező orvos megvizsgált, aki fejfájással foglalkozik, az összes létező vizsgálatot elvégezve

- öt különböző szemüveget próbáltam

- négy különböző monitort

- plusz ne feledjük azt se, hogy ha felállok az asztali géptől, öt perc alatt elmúlik a fájdalom, még ha át is ülök egy másik géphez

Ebből logikusan, ésszerűen az következik, hogy a videokártya a hibás, hiszen minden más ki lett zárva. De nem, a troll ezt nem tudja felfogni, hogyan is tudná, hiszen az "ésszerű" szóban benne van, hogy "ész", ami meg neki nincs. Mindegy, meg fogja kapni a jutalmát.

2021. jún. 3. 07:43
 22/28 A kérdező kommentje:

Egyébként még a trollnak, egyértelműen gúnyolódó hozzászólása után talán azt is meg tudja írni, hogy akkor mitől fáj a fejem! Hajrá, gyerünk!

Ráadásul még irigynek is érzem ezt a troll hozzászólást, az jön ki belőle, hogy "Hogy merészel ez VGA-t venni, ilyen árak mellett?!". Hát merek. Mert megtehetem. Nem mindenki tizenéves isis, aki csak álmodozik egy jó gépről.

2021. jún. 3. 08:30
 23/28 anonim ***** válasza:
És a szék - asztal - ergonómia?
2021. jún. 3. 08:40
 24/28 A kérdező kommentje:

18-as válaszban ott van, hogy látott reumatológus is. Nem attól van fejfájás. Ráadásul troll, elfeledkezel azokról a tényekről - nem is értem, hogy miért (illetve dehogynem értem) - amiket többször leírtam már, hogy ahogy felállok az asztali géptől és átülök mondjuk a laptophoz, öt perc alatt elmúlik a fejfájás. Illetve arról a tényről is, hogy PONTOSAN azóta fáj a fejem, amióta új videokártya van. Képes vagy ezeket felfogni?

Hajrá, próbálkozz még, minden okoskodást meg tudok cáfolni.

Azért azt elárulhatnád, csak hogy próbáljam megérteni az emberi elmét, hogy ha leírtam korábban, amit leírtam (pont azóta fáj a fejem, másik gépen nem fáj, stb), miért hozod újra fel? Mi az oka ennek?

2021. jún. 3. 08:49
 25/28 A kérdező kommentje:
Az egyik kedves troll, aki azóta elnyerte méltó jutalmát (értsd: törölték a marhaságát), azt "javasolta", hogy ki kell próbálni másik kártyával. Köszönöm az "értékes" észrevételt, mert egyébként a mai időkben olyan egyszerű kártyát szerezni, de te, troll, biztosan szívesen adsz kölcsön nekem, ha más nincs akkor azt, amit te használsz. Vagy ehhez már nem vagy elég nagylegény?
2021. jún. 4. 00:18
 26/28 anonim ***** válasza:
De hát van egy videokártyád most.. eladod, és abból a pénzből veszel másikat 😃 0Ft pluszköltség, csak idő és logisztika.
2021. jún. 4. 06:45
 27/28 A kérdező kommentje:
Mert olyan könnyű manapság kártyát venni. Nem pénz kérdés, az megvan.
2021. jún. 4. 09:21
 28/28 anonim ***** válasza:

Hardverapro.hu

Könnyű. Én múlt hónapban hármar vettem, pár csak olcsókat. 1060, rx470

2021. jún. 4. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!