Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kinyírtam a videókártyát?...

Kinyírtam a videókártyát? (vagy az egész gépemet...)

Figyelt kérdés

Van egy ilyen szarom:

[link]

Monitor ezen keresztül kapott jelet laptopról, én közben a másik hdmi-kábelt bedugtam a videókártyába. Nem indult a gép, fel sem berrent, pittyogás sem volt. Aztán kihuztam az AC kábelt a tápból, de a ház venti ledjei halványan még így is világitottak, amíg ki nem húztam a GPU-ból a HDMI-t. Gép azóta süket, nem indul, holnap szerzek egy új tápot és megpróbálom azzal. Ötletek? Elkúrtam azzal h bemenetet adtam a GPU-nak?

2021. máj. 30. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Igen, ezt nem kellett volna. Lehet kinyírtad a videokártyát.
2021. máj. 30. 20:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, de a gép sem bootol be, ha kivettem a kártyát, akkor se
2021. máj. 30. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Integrált kártyával próbáltad vagy másik dedikálttal?
2021. máj. 30. 20:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem pörög fel semmi, sem táp, sem cpu fan, sem HDD szóval nem is nézem hogy van-e kép. Még arra gyanakszom, hogy a táp elmehetett, mert mintha füstöt láttam volna kijönni belőle.
2021. máj. 30. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
A HDMI-n van táp, szóval meg tudott sülni. A "halványan világít" dologból az jön le, hogy az a cucc olyan helyre küldött tápot ahova nem kellett volna. Az alaplapot nyírtad ki valószínűleg a VGA mellett. A tápnak nem kéne gondot okozzon a párhuzamosan kötött másik. A két táp között megindult fene tudja mekkora áram az, ami hazavágta a köztük lévő dolgokat, azaz a VGAt és az alaplapot.
2021. máj. 30. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Fasza, ekkora balfszt mint en. Hogy bizonyosodhatok meg errol? Vga-t atrakom másik alapba elcseszhetek barmit?
2021. máj. 30. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Csak kiváncsiságképp: Milyen videokártyát sikerült a másvilágra küldeni?
2021. máj. 30. 21:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Erre inkabb nem valaszolok most, hacsak nem releváns a kerdesben :)
2021. máj. 30. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:

remeljük hogy garis amit kinyirtál.

ha vga akkor a gyártóval intézd, mert itthon csak az árát adják majd vissza, főleg ha novemberbe vettél valami olcsón

2021. máj. 31. 00:39
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
amugy ilyen szart lehet venni aliexpressen is fele ennyiért jobbat
2021. máj. 31. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!