2 db gtx 1070 kártyámat mennyiért lehetne eladni reálisan (!), mai áron?
Figyelt kérdés
A realis azt jelenti hogy amennyiert ma mennek, nem vagyok kivancsi a 45000Ft/db aras kommentekre, mert mondjuk 1 eve annyiba kerultek. Mit gondoltok, mennyiert lehetne eladni oket most? (Gamer pcbol lettek kiszedve, de nem voltak sokat hasznalva, huzva vagy barmi egyeb)2021. máj. 26. 18:09
1/9 anonim válasza:
350 400€ között, talán felette.
120 150 ezer között, amúgy megnézed az árakat hardveraprón és belövöd az átlagra. Ne a legdrágábbat nézd, azok csak próbálkoznak, hátha valami barom elviszi nekik.
2/9 A kérdező kommentje:
Ertem, es meg egy kerdes az ar belovese miatt: az OC kartyak kevesebbet ernek mert huzva voltak?
2021. máj. 26. 18:18
3/9 anonim válasza:
Pont, hogy többet. Mert alapból felvan húzva, meg a hűtés is jobb szokott lenni, mint egy alap 1 ventilátoros bloweres kártyán.
4/9 anonim válasza:
Nem, mert az gyárilag húzott kicsit.
Hardverapró.hu
GTX 1070 látod mennyiért mennek.
Az ár függ a hűtés minőségétől, egy EVGA-t drágabban lehet eladni.
5/9 anonim válasza:
150-170 ezer / db
Hardveraprót javaslom. Eladáshoz is, meg árbelövéshez is.
6/9 anonim válasza:
Félmilláért hirdetném összesen,ha az enyémek lennének.és odaadnám 450-ért,ez a legalja.
Az oc gyári tuningot jelent ami a már eleve elszállt árát nem befolyásolja.
7/9 anonim válasza:
Ha nem akarnám eladni, annyiért énis hirdetném.
8/9 A kérdező kommentje:
tehát reális lehet ahogy nézem 150 küröl felrakni ( hirdetések 90%-a a körül van), de az OC kártya mehet kicsit többért, mondjuk 160-70, vagy az is annyit ér most? olyan nem találtam egyet se.. nagyon köszönöm a segítséget!
2021. máj. 27. 10:48
9/9 anonim válasza:
A hűtés a lényeg nem az hogy OC vagy alap.
OC- 1-2%-al jobb, de pár kattintás és ugyanúgy felhúzod a simát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!