GTX 1070 ASUS OC 30 fps körül teljesit egy játékban,de csak 50% on van ki használva,miért nem 100% on üzemel ha nem tud 60 fps-t?
Figyelt kérdés
Nemrég váltottam egy GTX 970 röl,le töröltem a régi drivert és felraktam az újjat2021. máj. 2. 20:45
1/11 anonim válasza:
A CPU hogy áll? Illetve a játékban is lehet fps limit.
2/11 A kérdező kommentje:
cpu 40% körül,nincs fps limit a játékban néhány helyen eléri az 50-60 at v-sync ki van kapcsolva
2021. máj. 2. 20:53
3/11 anonim válasza:
Kevés RAM vagy HDD használat is okozhat limitet
4/11 anonim válasza:
Ugyanez a gondom CSGO -val egy régebbi konfigurációval, pontosan egy 6 magos FX procival, és GTX 1650 -el. A CSGO -ban sokszor nincs meg a 100fps se, holott a grafikus kártya 40-50% környékén teljesít, a proci magok sem mennek maxon, hanem max 60-70% -on, de ez is a legextrémebb eset. Sajnos itt valóban a proci lehet a szűk keresztmetszet, mivel ha nyomok egy kis OC -t a procira, akkor érezhetően több FPS -t kapok a játékban, bár fura az egész, mert mind gyárri, mind OC -vel, soha nem teljesít a proci maxon. Valószínűleg nálad sem a kártya a szűk keresztmetszet.
5/11 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hány magot használ ki valami, nem mellesleg az, hogy " mennyire " van kihasználva a proci is csalóka, mármint most hiába mutatja egy progi pl hogy ekkora százalék az adott mag kihasználása, egy proci sokkal összetettebb annál, nagyon nem mindegy milyen folyamat fut, mennyire változatosak stb.
6/11 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták a proci kihasználtság szinte semmit nem jelent hiszen ha van egy régi 8 10 magos procid ami magonként dög lassú az hiába mutat kis kihasználtságot attól még simán visszafoghatja a videókártyát
8/11 A kérdező kommentje:
I5-6600 skylake,16 GB Ramm DDR4
2021. máj. 3. 15:44
9/11 A kérdező kommentje:
Farming simulator 2019,és a PUBG-ben van ez a probléma
2021. máj. 3. 15:45
10/11 anonim válasza:
Gyenge a procid cserél le 1 jobbra szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!