Szerintetek ez megerne? (GTX 1070ti)
a hírdetés szerint csak az SLI konnektor van letörve, de ezeken kívul jó vásár lenne 66500ft-ért? (900lei)
Próba után - ha hibátlanul működik - igen. Anélkül meg nem tud olyan olcsó lenni...
Egy nyákot nem is olyan egyszerű dolog eltörni.
Nincs semmi baj a KFA2 kártyákkal.
Fenntartom amit írtam. Egy ismeretlen magánember 30 napos garanciája számomra nem sokat ér.
Ki tudja miképp tört az le.. Lehet kőre ejtette, nem tudni. Most működik, de pár hét múlva már nem olyan biztos.
Én nem venném meg.
Hagyd a francba, volt nekem is pár rendelésem az olxről és hát megtanultam a leckét. Ezek az oláhok hitvány egy népség, tőlük semmit.
Tavaly teljes gépújítás miatt eladtam a régit és most egy gt 710essel szenvedek, addig amíg nem fogok tudni újat venni üzletből, várok.
Addig inkább használj geforce nowot.
Stressz teszt menjen előtted 30 percet.
Furmark leginkább
Jellemzően fogalmunk nincs a román viszonyokról.
A magyar használt piacon 140 ezer a kínálati ára az olyan a GTX 1070-es kártyáknak, amikre üzletet is kötnek.
Ez sok, de most ilyenek az árak, mert hiány van.
Szóval amit kérdeztél, annak jó ára van, de csakis akkor, ha kipróbálhatod és funkcionálisan rendben van (Leszámítva persze a SLI csatlakozót). Stabilan fut egy stressz tesztben, nem szemetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!