Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebből lehet valami probléma,...

Ebből lehet valami probléma, veszélyeztetheti az alaplapot?

Figyelt kérdés
Elmentem egy városba, meglátogatni egy barátomat, bevásárolni, a bevásárlásból nem lett semmi, a lényeg nem is ez, hanem, mielőtt bementem volna a boltba, megszólított egy öreg fazon, de most ez lehet nagyon hülyén fog hangzani, odanyújtott nekem, egy 3090-es kártyát, megkérdezte mennyi az ára, én rávágtam, hogy 10 ezer forint, utána ki akartam javítani magam, de azt mondja, eladja nekem 10 ezer forintért. Atyaúristen, és megvettem. Nem merem kipróbálni még.

2021. máj. 24. 21:04
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Azon kívül, az a kártya full tiszta új csomagolásba volt, még a bélés is benne volt.
2021. máj. 24. 22:43
 32/40 A kérdező kommentje:
Viszont jól van, visszarakom, és holnap visszaviszem oda, ahol kaptam az öregtől. Ahogy írtad, válaszoló, bajom lehet ebből, ezt azért, illik komolyan venni.
2021. máj. 24. 22:58
 33/40 A kérdező kommentje:
A 10-es meg elúszott, de kicsit lelkiismeretes vagyok emiatt.
2021. máj. 24. 22:59
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon unatkoztál Levike?
2021. máj. 25. 08:28
 35/40 anonim ***** válasza:
47%
Én ez esetben megtartanám, ha működik. Akkor lenne bűncselekmény, ha kiderülne, hogy a vásárláskor is tudtad volna, hogy lopott. Ha nálad keresnék, csak annyit kell mondani, hogy erről nem tudtál és odaadod a rendőrnek. Ennyi erővel ne vegyünk semmit a piacon, Jófogáson, Marketplacen stb, mert mi van ha lopott? Ha asztali gépem lenne IGP-vel, én is megvettem volna 😊 Lehet, hogy csak nem játszik az öreg és nem ért hozzá, ezért adta el. Vagy nem értett hozzá de még akarta lepni az unokát, és kiderült hogy nem talál bele, vagy neki még jobb van és így eladásra került. Ne gondoljunk a rosszra, csak akkor bűncselekmény, ha a lopás tudatában veszi meg, vagy a rendőrnek nem adja át ha nála keresik, de jelen esetben a kérdező nem tudhatja biztosan, ezért elő sem vehetik.
2021. máj. 25. 08:43
 36/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nos 35-ös, az a helyzet, hogy én ma azt visszavittem oda, hátha ott lesz az öreg, ott is volt, jó gazdag egy öreg lehet mert volt nála, még 6 db 3090-es kártya, de az életemre esküszöm, hogy így volt :D Persze, rákérdeztem, de azt már nem akarta eladni, csak azért, ott helybe volt nála annyi, ilyen platós kocsin, valami ladán.
2021. máj. 25. 14:15
 37/40 anonim ***** válasza:

Áruld már el, hol van az a hely? Én is szívesen vennék egy-kettőt... Vagy titok?

"Az életemre esküszök" - És többé nem hallottunk a kérdezőről...

2021. máj. 25. 15:17
 38/40 A kérdező kommentje:
:D Jólvan, elmondom, Nova a falu neve, Zala megyébe van, és ott a kocsma mellett.
2021. máj. 25. 17:01
 39/40 anonim ***** válasza:
Ott tali :D
2021. máj. 25. 17:07
 40/40 A kérdező kommentje:
Taliban.
2021. máj. 25. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!