Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebből lehet valami probléma,...

Ebből lehet valami probléma, veszélyeztetheti az alaplapot?

Figyelt kérdés
Elmentem egy városba, meglátogatni egy barátomat, bevásárolni, a bevásárlásból nem lett semmi, a lényeg nem is ez, hanem, mielőtt bementem volna a boltba, megszólított egy öreg fazon, de most ez lehet nagyon hülyén fog hangzani, odanyújtott nekem, egy 3090-es kártyát, megkérdezte mennyi az ára, én rávágtam, hogy 10 ezer forint, utána ki akartam javítani magam, de azt mondja, eladja nekem 10 ezer forintért. Atyaúristen, és megvettem. Nem merem kipróbálni még.

2021. máj. 24. 21:04
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Jézus atyaúristen! Kajakra, mi van ha lopott? Basszus lehet akkor bajba leszek, mert ha lopott, és megtalálják nálam, mint 10-es írja, nem kis árú kártyáról beszélünk, akkor mi lesz? Mit tehetek?
2021. máj. 24. 21:41
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
hát ha bevásárolni voltál ott jó eséllyel volt kamera is ami meg örökítette az a csodás pillanatot mikor a kezedbe nyomta a kártyát így elég könnyen be tudnak ám azonosítani orgazdaságért (mert hogy ez az papíron) meg lehet kapni egy pár évet , remélem megérte neked :)
2021. máj. 24. 21:45
 13/40 anonim ***** válasza:
50%

Nem lesz bajod, mert jóhiszeműen jártál el, csak vissza kell adni a tulajdonosának, azaz bukod a 10 ezret.

Amúgy ez nem kihasználás, meg tudatlanság, én is adtam el áron alul a hardveraprón alaplapokat és HDD-ket, szándékosan, hogy vigyék el hamar és ne hirdessem hónapokig. Nem tudatlanság, hanem taktika, mert többe került volna a hirdetés hónapokig, mint amennyivel többért elvitték volna pár hónap múlva.

2021. máj. 24. 21:46
 14/40 A kérdező kommentje:
Ez nem okoz gondot, mert nem nyíltan volt a kártya amit adott, be volt csomagolva.
2021. máj. 24. 21:48
 15/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13-mas, de én amellett döntök, hogy megtartom, nem hiszem, hogy a fazon lopta a kártyát, én meg, egy dobozba vittem el, nem volt felbontva, vagy nagyon profin volt lezárva, de akkor is.
2021. máj. 24. 21:55
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

#13 Rohadt nagy taktikai lepasszolni egy 1 millás kártyát 10 ropiért.Itt valami nagyon sántít én itt három lehetőséget láttok:

1.Kamu az egész történet

2.Valamiért rohadt gyorsan szabadulni akart tőle(lehet tényleg lopott volt)

3.Tényleg fingja nem volt hogy mi volt nála ezért hitt a kedves kérdezőnek (ezt tartom a legkevésbé valószínűnek)

Amúgy kérdező gondolkodj pls ha elkapják a tagot (már ha lopott volt a kari persze) szerinted nem fog felnyomni téged be volt csomagolva ide vagy oda ha meg találják nálad a kártyát nem fognak annyit mondani hogy oké tartsd meg te nem tehetsz semmiről(a törvény nem tudása nem mentesít a felelősség alól) így orgazdának minősülsz ami ahogy nézem a te esetedben maximum 3 év.

2021. máj. 24. 21:57
 17/40 anonim válasza:
100%
Hagyjatok szegenyt, kamu az egesz nyilvan.
2021. máj. 24. 22:00
 18/40 A kérdező kommentje:
Hát, még nem használt a kártya, úgy gondolom eladom időbe, és veszek egy másikat ami használt, alzán, ott adnak rá garanciát, ha működik akkor marad az, én meg megúszom.
2021. máj. 24. 22:00
 19/40 A kérdező kommentje:
17-es, én ebben nem látok viccet, csak meglepődtem milyen szerencsém volt, és gondoltam, megkérdezem itt, hogy van e valami veszélyes dolog ezzel kapcsolatosan.
2021. máj. 24. 22:03
 20/40 anonim ***** válasza:
Édes istenem , kérdező te nagyon nem vagy tisztában azzal mi hogy működik a világon.Viszont rakd már Hardverapróra és linkeld már be ide képekkel ha kérhetem már nagyon kíváncsi vagyok :)
2021. máj. 24. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!