Ebből lehet valami probléma, veszélyeztetheti az alaplapot?
Figyelt kérdés
Elmentem egy városba, meglátogatni egy barátomat, bevásárolni, a bevásárlásból nem lett semmi, a lényeg nem is ez, hanem, mielőtt bementem volna a boltba, megszólított egy öreg fazon, de most ez lehet nagyon hülyén fog hangzani, odanyújtott nekem, egy 3090-es kártyát, megkérdezte mennyi az ára, én rávágtam, hogy 10 ezer forint, utána ki akartam javítani magam, de azt mondja, eladja nekem 10 ezer forintért. Atyaúristen, és megvettem. Nem merem kipróbálni még.2021. máj. 24. 21:04
21/40 A kérdező kommentje:
Nem hírdetési platform a gyakori kérdések, nem írok ki ilyen linket. Akárhogyan is, de nem dicsekedni jöttem ide.
2021. máj. 24. 22:06
22/40 A kérdező kommentje:
Ha kiírnám ide a linket, az hírdetésnek minősülne, nem azért regisztráltam hónapokkal ezelőtt, hogy kitiltassam magam
2021. máj. 24. 22:07
23/40 anonim válasza:
nem hirdetés platform ez tény de most egyszer kivételt tehetsz szerintem ha már így felcsigáztad a népet :) már persze ha nem kamu az egész történet :)
24/40 A kérdező kommentje:
Nem teszek kivételt, nézd te lehet elnézed, de a modik nem nézik el a kivételeket :D
2021. máj. 24. 22:09
25/40 anonim válasza:
rendben semmi gond akkor küld el priviben a linket akkor nem sértesz szabályt :)
26/40 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem tehetem. Én eszmékkel létezek, ez az oldal, kizárólag kérdezésre és a kérdésben való írásra van nekem. Nincs szükségem arra, hogy mások elhigyjék azt, amit én leírok, én igazat mondok, és ha van valaki, aki nem hiszi el, akkor nem gond, majd lesz aki hinni fog nekem, és normális választ ad a kérdésre.
2021. máj. 24. 22:14
27/40 anonim válasza:
Igen ezt választ adott a kérdésemre mi szerint kamu volt az egész kis történet, gondolom itt nagy vga hiány miatt úgy voltál vele hogy milyen jó poén lesz ki találni egy ilyen mesét hogy mennyire jól jártam és ezen majd jól felb@szák magukat azok az emberek akik egyszerűen nem tudnak hozzá jutni egy akár ennél jóval gyengébb kártyához is az elszállt árak miatt.
28/40 A kérdező kommentje:
Ha így gondolod rendben. De tudod, nem vagyok olyan rossz szívű, aki ezzel szórakozik. Csak a munkámat végzem.
2021. máj. 24. 22:21
29/40 anonim válasza:
Picit még beletanulsz és nagyon jó meseíró leszel te még! Időd is van kitanulni a szakmát, mert 12-nél nem lehetsz több. Egyébként szerinted a rendőrség nem ismeri ezt az oldalt? Mi van, ha véletlenül igaz a történet, te meg épp most vallottad be, hogy bűncselekményt követtél el és meg akarod úszni. Majd meglátogatunk ha gondolod!
30/40 A kérdező kommentje:
Nos, kedves, elmondom, hol a hiba az elméletbe, nem kamuzok, fogalmam sincs, mégis, hogyan kéne visszaadjam a tulajdonosának, ki a tulajdonosa? Nemtudom, ne mond, hogy te nem fogadnál el egy ilyen ajánlatot, a rendőrség meg, tudja honnan jelentkezek be, semmi bűntény-t nem követtem el.
2021. máj. 24. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!