Mi a legmegfelelőbb DPI egérnél? Vagy ezt csak magamnak tudok kitapasztalni? (Full Hd)
Nekem 1000, 1200 és 1600 dpi a legjobb érzetre a 23,5"-os FHD monitoromon. Játékra, munkára, netezésre.
Viszont sajnos 1200 és 1600-as wireless egerek ritkák, mint a fehér holló, úgyhogy most egy Logitech M185-öst nyűvök, ami 1000-es.
4-es, az egy nagyon rossz egér, szenzort nézve. :D
Miért nem veszel egy újabbat, gamer egeret? Azokra azt állítol be, amit akarsz. Vegyél egy Logitech g305-öt, bármit beállíthatsz, az 1600dpi egészen biztosan natív benne, sokkal kisebb a jittere, minden téren jobb. Mondjuk az ára is sokszorosa, de, ha nem vered szét, akkor nagyon sokáig bírja.
5#-ös van gamer egerem, egy EVGA Torq X10, de brutál nehéz és nagy nekem. Ráadásul hiába az Omron kapcsolók, 1-2 év alatt duplaklikkes lett. 30k-s egér.
Ez az első vezetéknélküli egerem és nagyon kényelmes. Ha már kezd elromlani, akkor amúgy azon a 305-ön gondokodtam. Egyelőre az m185 tartósabb, mint a 6-szor annyiba kerülő evga.
Az egy ipari hulladék, jól mellé fogtál vele. :D
Omronból is van sokféle, van ami 5M kattintásra van hitelesítve, van ami 30. A 305 is elég nehéz amúgy, de, ha veszel kisebb akksit bele, meg adataptert hozzá, jelentősen csökken, lelehet vinni 85grammra így. Ha van haverod, aki tud 3D nyomtatni tudsz szedni tervet a netről, és új házba rakni, úgy nagyon könnyű is lehet. Ám a mikrokapcsolók egyszerűen cserélhetőek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!