Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen esetben kell időalapú...

Milyen esetben kell időalapú korrekciót használni Vhs digitalizáláshoz?

Figyelt kérdés

Timebase corrector-t csak akkor kell használni, ha egy tv kártyán keresztül laptopba vagy asztali PC-be játszom be a kazettát, vagy akkor is, ha a magnóból DVD felvevővel veszem át? Ha a dvd felvevő egyben van a magnóval (vhs és dvd kombó), és a magnó részben nincs ez a tbc, akkor ugyanolyan rossz lesz a felvétel, mint egy USB digitalizálón (pl. EasyCap-en) át, tbc-t nem tartalmazó magnóval bevezetve a sz. gépbe? Vagy a kombóban azért nincs, mert ebbe nem is kell?

Tudom, megszűnt már a VHS gyártás, de vannak kazettáim, amelyeket próbáltam digitalizálni, de nem volt jó az eredmény, így most DVD-re való átvétellel fogok próbálkozni.

2021. máj. 22. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Itt a GYKn is fut néha az emlékmentők hirdetése. Vidd be hozzájuk és profi módon megcsinálják.
2021. máj. 22. 11:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Én magam szeretném minél jobban megcsinálni, mert maga a digitalizálás folyamata is érdekel.
2021. máj. 22. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ahányszor már feltetted ezt a kérdést te képtelen lennél erre. Vidd profikhoz.
2021. máj. 22. 11:57
 4/5 elistvan ***** válasza:
Már párszor lett a dolog kérdezve, eléggé ki lett vesézve a téma. Attól, hogy x+1x felteszed még nem fog változni az emberek véleménye. Minőségi mentést csak úgy tudsz csinálni ha beruházol rá. nyilván valóan 1-2 kazinál ez beztos, hogy megéri a ráfordított időt, inkább vidd el valakinek aki tényleg ért hozzá.
2021. máj. 22. 12:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem 1-2 db. Majdnem 40.

A profik lehet, hogy még a kazettáknál is jobb minőségű digitális másolatot készítenek. Nekem már az is elég lenne, ha csak ugyanolyan (nem rosszabb) lenne a másolat. Ez hogyan oldható meg házilag?

2021. máj. 23. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!