Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nicehash mennyire terheli le...

Nicehash mennyire terheli le a gépet?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy jobb fajta videókártyát betenni a gépembe a mostani mellé, és nicehash-el használni. Az érdekelne, hogy ha az folyamatosan menne a háttérben, én még attól tudnám-e ugyanúgy használni?
2021. máj. 13. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Álmaidban. Vagy bányászol, vagy használod a gépet.
2021. máj. 13. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ennyire durva lenne a felhasználása? azt hittem csak a videókártyát nyúzza, azért szoktak mindig gagyi alkatrészeket rakni a bányagépekbe, mert azok gyakorlatilag nincsenek használva.
2021. máj. 13. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, a gépet használhatod közben másra is (internetböngészés, szövegszerkesztés, egyéb munka), de a VGA kártyát egyszerre vagy csak játékra/munkára, vagy csak bányászatra.

Ha két VGA lesz a gépeden, akkor az egyiken bányászhatsz, a másikon akár játhatsz is (csak ne felejtsd el elsődleges 3D megjelenítőnek beállítani az a kártyát, amelyiken játszani akarsz). Viszont nem árt, ha a tápod lecseréled egy jobb minőségű, erősebbre, a számítógépházat szellősebbre, mert az egész konfigod alapból többet fog fogyasztani és jobban fog melegedni.

Nyilván a VGA-val bányászat terheli valamennyire a CPU-t is, de nem annyira, hogy mellette ne tudd másra is használni.

2021. máj. 13. 14:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Na igen, erre voltam kíváncsi. Most egy 1050 Ti van benne, az nekem alapból elég. Bányászatra meg egy 3060-ast terveztem befogni. A házam az nagyon király, azzal nem lesz gond, plusz tettem bele eleve is plusz ventiket. Ami a tápot illeti, 850W gold+ -os most, annak el kellene még bírnia ezt így nyugodt szívvel szerintem
2021. máj. 13. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobban járnál egy 3070-essel, vagy még inkább egy 3080-assal, jobban megéri, ár/hashrate arány szempontjából jobbak.
2021. máj. 13. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet, de szeretnék még enni a hónapban :D
2021. máj. 13. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!